Zabava z igrami 450

October 5, 2012 | Avtor: | Objavljeno v Zabavno, smešno

Vsak človek je drugačen in otrok že ko se rodi kaže naklonjenost k določenim stvarem bolj kot k drugim. Tako se že rodimo kot mislec, mehanik, tehnik, zdravnik, itd. Morebiti pa živimo v svetu domišljije. Nič ni narobe in vsekakor je vse pravilno, saj gre za lastne želje in izražanja. Danes pa nam sodobnost omogoča, da spoznavamo interes in želje svojih strok že s pomočjo iger. Namreč, na voljo je ogromno število iger, ki jih lahko igrajo naši otroci. Normalno pa je, da se te ločijo tudi po spolu.

V kolikor je naš otrok mislec in je nagnjen k razmišljanju, rad utruja možganske celice, se preizkuša in preizkuša svoje znanje, so zagotovo zanj najbolj primerne Mahjong igre. Mahjong igre spodbujajo otroka k razmišljanju in v njem prebujajo potrebo po sestavljanju, povezovanju, ipd. Mahjong igre tako omogočajo, da otrok začne razvijati celice in se zanima za miselnost.
V kolikor pa spregovorimo o domišljiji, pa nam ta trenutek pade na pamet kar nekaj junakov, ki so popularni v zadnjem času. Eden od junakov je zagotovo Ben 10. Le kateri od malčkov še ni slišal zanj? In zato je pomembno, da so Ben 10 igre. Ben 10 igre tako omogočajo, da bo naš malček svojega prijatelja spremljal, mu pomagal, ga spoznaval, da bo skupaj z njim ustvarjal situacije, itd. Ben 10 igre tako omogočajo, da so v svetu domišljije prisotni tudi sami.
Ne glede na to ali je naš malček naklonjen Mahjong ali Ben 10 igram, pomembno je, da te igre vplivajo na njegovo zadovoljstvo.

Avtor:

Do sedaj je napisal 3 objav.

Odgovori