Učinkovito in hitro pakiranje za dopust z avtomobilom

September 24, 2021 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Koliko stvari nameravate spakirati za dopust, je vsekakor zlasti odvisno od tega, kam in za koliko časa se odpravljate. Prav tako je ključno, ali greste na pot z avtomobilom ali katerim drugim prevoznim sredstvom. Zagotovo je vse skupaj precej lažje, če se na počitnice ali izlet odpravite s svojim avtom. Na voljo imate namreč precej več prostora. Kljub temu pa tudi tega lahko precej hitro zmanjka, če smo pri pakiranju nekoliko nepreudarni.

Zato da česa ne pozabimo, je najbolje narediti kar seznam vseh potrebnih stvari. Pozabiti ne smemo niti na najmanjše pripomočke, kot so kozmetika in zdravila. Večja težava pri pakiranju pa se zagotovo pojavi pri nekoliko večjih pa tudi težjih predmetih. V tem primeru nam lahko odlično služi avtomobilski strešni kovček.

Nosilna oprema za voznike avtomobilov z večjimi in težjimi predmeti

Strešni kovčki za avto sodijo v kategorijo priročne nosilne opreme, ki jo zlasti uporabljajo vozniki, ki pogosto prevažajo večje in težje predmete, na primer športno opremo. Ker pa je prtljažnik na strehi avta učinkovito zaprt, lahko v njem zlahka prevažamo tudi ostalo vrsto prtljage. Tako je takšen sistem za avto odlična priložnost tudi v času dopustovanja. Pakiranje je zato hitrejše pa tudi veliko bolj učinkovito. Ne nazadnje nam precej več prostora ostane v sami notranjosti avta. To pa pomeni dodatno udobje ter varnost.

Strešni prtljažnik za brezskrben dopust z avtomobilom.

Še ena od možnosti za učinkovit transport predmetov so avtomobilski strešni nosilci. Ti so na prvi izgled videti kot nekakšne sanke. Njihova povprečna nosilnost je okoli 100 kilogramov. Na nosilne prečke pa se lahko učinkovito namestijo in zapnejo smuči, smučarske palice in podobna oprema. Takšna dodatna oprema za avto je povsem varna. Ima namreč varnostno zapenjanje in dodatno zaščito, ki učinkovito onemogoča, da bi se tovor na strehi vozila premikal.

Kovček za streho avtomobila v več različnih velikostih

A še preden se odločimo za nakup takšne učinkovite nosilne opreme za vozilo, je ključno, da vemo, kakšne predmete bomo najpogosteje prevažali. Če boste na primer najpogosteje prevažali smučarsko opremo, bodo obliko, velikost in slog prtljažnika na strehi avta določale smuči, ki so najdaljše.

Avtomobilski strešni kovček enega od najboljših proizvajalcev vam je na voljo v treh različnih velikostih. Lahko izbirate med 330, 430 ali 530-litrskim.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori