Najem napihljivih igral je bolj preprost kot si mislite

April 18, 2016 | Avtor: | Objavljeno v Zabavno, smešno

zajček dolgouščekNajem napihljivih igral je alternativa vsem ostalim modernim pametnim igračam. Zakaj? Najprej zgoda, ki prikazuje resnično stanje.

Kako dolgo že poslušamo, da takšne in drugačne raziskave kažejo, da čedalje več otrok večino svojega časa, vsaj prostega, preživi za štirimi zidov, natančneje za računalnikom? Če si rečemo, da to ni res, poglejmo potem skozi okno. Koliko otrok se ta trenutek zunaj igra? No, upam da trenutek ko to berete ne pada dež, vendar je resnica, da se čedalje več otrok raje odloči za igranje igric kot pa za, nekoč eno najpriljubljenih igrač, žogo. Torej kaj ponuditi otroku, da bo brez našega truda za prepričevanje in brez odpora z veseljem stekel iz svojega doma. Lahko rečemo, da je najem napihljivih igrač danes ena najenostavnejših metod prepričevanja otroka, da opusti pametne naprave in se z nami odpravi v naravo. Nekam na sonce.

Najem napihljivih igral je način s katerim boste otroku pričarali nasmeh na obrazu. Otrok se bo tega dneva veselil v naprej in bo komi čakal trenutek, ko bo lahko plezal po napihljivih blazinah, skakal, delal prevale, telovadil in se celo spuščal po toboganih. Napihljiva igrala so lahko v različnih barvah, kar je otrokom posebej všeč. Lahko so tudi s posebnimi motivi, motivi super junakov in podobno. Med tem ko se bo otok veselil in neskončno zabaval, pa se boste vi kot starš lahko sprostili in uživali v trenutkih, ki so vam na voljo. Otroci se lahko na igralih igrajo več ur. V primeru lepega vremena pa tudi cel dan. V primeru, da bi vreme na dan aktivnosti bilo slabo, se lahko dogovorite za najem napihljivih igral v določenih prostorih. Lahko jih najamete in postavite v svoj dom ali pa v kakšno telovadnico. Kjerkoli jih boste postavili, povsod bo vraščalo od veselja in zadovoljstva.

Več o omenjeni temi si lahko preberete na spletni strani izposojevalca napihljivih igral v Sloveniji, našli ga boste pod imenom KenguruSlo. Najamete lahko napihljivi grad (http://www.kenguru-slo.com/napihljivi-grad-zmaj.html), zajčka dolgouščka, avto, ostržka, skakača ali pa katero drugo igralo. Na spletni strani boste gotovo našli kaj zase.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori