Komu je namenjeno vedeževanje?

December 31, 2015 | Avtor: | Objavljeno v Zabavno, smešno

Vedeževanje oz. napovedovanje prihodnosti je namenjena vsem, ki jih zanima njihova prihodnost ali pa so pred pomembno odločitvijo. Čeprav je pred pomembno odločitvijo verjetno bolj sigurno preverjanje statistik in potrjenih dejstev, kot pa zaupati kartam ali poziciji zvezd se nekateri na takšni poziciji še vedno z vprašanji zatekajo k vedeževalcem in prerokovalcem.

Vsekakor se pred izkušnjo vedeževanja pozanimajte o cenah in o mnenju drugih, ki so tega vedeževalca že obiskali. Vedeževanje vsekakor ni primerno za psihično krhke osebe, saj pri osebni konzultaciji z vedeževalko večkrat lahko slišimo nekaj kar nam ne bo všeč.

Mnogo ljudi verjame v astrologijo, vedeževanje, horoskope in podobne zadeve, ravno tako pa je mnogo ljudi, ki mislijo, da je vse skupaj ena navadna laž. Če ste med temi, ki v te stvari verjame ali pa spadate v skupino, ki si misli da je to mlatenje prazne slame vseeno vedeževalko lahko obiščete. Problem nastane lahko le, kot že navedeno pri psihično krhkih osebah, predvsem, če tej osebi vedeževalka reče, da bo v roku 10 let oslepela, ta pa že sedaj nosi očala ker slabo vidi.

V takih primerih vedeževanje lahko predstavlja hud šok in nam celo spremeni potek življenja. Predvsem besede, ki jih slišimo lahko naredijo prej negativen učinek kot pozitiven. Obstajajo namreč primeri, kjer so slišali, da bodo obogateli in so od takrat naprej prenehali z delom, ker so mislili, da bo to prišlo samo od sebe. Ali pa so nekateri slišali, da se jim bo zgodilo nekaj slabega, zato so vsako manjšo nezgodo v prihodnosti videli kot nekaj zelo slabega.

Če ste dvomljivec ali pa ne vsekakor poskusite.

tumblr_m9a1lmm8gg1r3tsmdo1_500

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori