Vedeževanje

April 19, 2016 | Avtor: | Objavljeno v Razno

6516843513boothKaj pomeni biti vedeževalec? Kako je potem vedeževanje? Ste si kdaj želeli videti v prihodnost ali vas je morebiti strah tega in raje vidite, da ta dar imajo drugi? Torej, kako je vedeževalcem? Verjetno ni lahko, če veš določene stvari že toliko prej? Če imaš nepojasnjena videnja. Včasih pa je zagotovo tudi to odlično, saj lahko na marsikaj vplivajo in marsikomu spremenijo življenje. Tako je vedeževanje smer za katero se odločijo, seveda potem svoj dar izkoristijo zato, da lahko nekomu pomagajo. Pri odločitvah, nasploh stvarem, ki se tičejo življenja.

Vedeževanje pa je potem za vedeževalce lahko zelo enostavno ali pa tudi naporno. Odvisno od metode vedeževanje, pri kateri se najbolje znajde oziroma katera mu da največ vedeti. Namreč, obstaja  več metod in odvisno od vedeževalca, katero bo izbral oziroma katera mu bo pomagala izkoristiti njegov dar.

Pravijo, da je vsak človek rojen z enim darom. Ali ste odkrili svojega? Morebiti niste vedeževalec in se znajdete med papirji, na stroju, gradbišču ali kjerkoli drugje. Kako dolgo ste potrebovali, da ste odkrili svoj dar? Vedeževalci običjno odkrijejo dar kar hitro. Že hitro začnejo slutiti, predpostavljati, ipd. Tudi sami vemo, kako je na nek način. Vsak od nas je že kdaj pomislil, da nam je šesti čud dal nekaj vedeti in je tako dejansko tudi bilo. Torej je na nek način v vsakem od nas tudi vedeževalec, čeprav pa so moči določenih posameznikov toliko močnejše, da postanejo pravi vedeževalci. Vedeževanje je torej nekaj takega kot je poklic vsakega od nas. Je torej dar, nekaj s čimer se zna nekdo ukvarjati in se s tem tudi preživlja, česar mu ne smemo zameriti.

Ne glede na to, ali si želimo biti ali postati vedževalec (kar je neverjetno, saj se s tem rodimo), izbranci nimajo izbire in takoj morajo dar sprejeti, nekateri ga tudi zelo izkoristijo.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori