Unikatne voščilnice s fotografijami

September 13, 2017 | Avtor: | Objavljeno v Razno

V sedanjih časih lahko voščilnice kupimo na vsakem koraku, a dejstvo je, da je še vedno poseben občutek, če za božične, novoletne, velikonočne praznike ali pa rojstni dan dobiš ročno izdelano voščilnico. Voščilnice s fotografijami so le ena izmed možnosti, s katero lahko presenetimo in razveselimo ljubljeno osebo.

S prijaznim in iskrenim voščilom lahko izkažemo pozornost v živo, če to ni mogoče, a bi vseeno radi, da se oseba počuti posebno, pa so lepa ideja voščilnice s fotografijami.

Če nismo vešči ročnih spretnosti oziroma ne znamo lepo risati, jo lahko naredimo tudi v Wordu in bo imela povrh vsega še profesionalen izgled. Poznati je treba nekaj osnovnih napotkov, drugače pa lahko pustimo domišljiji prosto pot.

Personalizirana voščilnica je lahko super darilo ali popestrite v vašega doma

Voščilnice s fotografijami izdelamo tako, da najprej postavimo stran v Wordu na velikost papirja, ki je namenjen za voščilnico. Med možnostmi obkljukamo, da nam pokaže znake obrezovanja. Stran poravnamo na sredino. Vstavimo fotografijo, ki je namenjena za naslovnico in jo prilagodimo. To smo prehodno že izbrali, naj bo urejena in čim bolj posebna, da bo naša voščilnica res dosegla svoj namen. Tudi za notranjost si lahko že prej pripravimo čisto nežno obarvano fotografijo, ki naj predstavlja ozadje. Bodimo pozorni, da sta fotografiji stilsko usklajeni.

Na poljubno mesto vstavimo polje z besedilom in zapišemo lepo misel ob posebni priložnosti. Na ta način vam ni treba skrbeti za lep videz ročnega pisanja, saj lahko v Wordu izbirate med ogromno lepimi temami pisave. Besedilo poravnamo in ga obarvamo po želji.

Še lažje pa je z naročilom voščilnice pri katerem izmed podjetij, ki se ukvarja s fotografijami. Enostavni programi za uporabo na njihovi spletni strani vam omogočajo hitro izdelavo in tudi naročilo. Sam sem jih nekajkrat delal v Wordu, nato pa se odločil kar za podjetje CEWE, ki se ukvarja s tiskom fotografij in izdelavo voščilnic, koledarjev, fotoknjig in ostalih materialov. Preverite njihovo ponudbo, ne bo vam žal.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori