Učenje kitajščine v Kranju

September 2, 2014 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Čeprav se učenje kitajščine sliši malce neobičajno, je to vsekakor dobra naložba v vašo prihodnost. Kitajska je že dolgo časa svetovna velesila in čisto nič nevsakdanjega ni, če se kje zasledili tečaje kitajščine.

Znanje tujih jezikov nam v življenju odpira marsikatera vrata in znanje kitajščine tu ni izjema. Kitajska spada med bolj razvite države na številnih področjih med drugim tudi na področju medicine in pa tehnologije. V nekaterih šolah po svetu je kitajščina postala že kar obvezen predmet, a vsekakor ga ne gre jemati zlahka, saj spada med najtežje jezike na svetu.

Učenje kitajščine Kranj je primerno za vse znanja-željne Kranjčane, odločite se lahko med začetnim, nadaljevalnim in pa naprednim tečajem. Seveda se lahko v učenje kitajščine podate tudi sami, vendar glede na to, da je to najtežji svetovni jezik, vam tega ne svetujem. Najprimernejši so individualni ali pa skupinski tečaji tujih jezikov.

Vsi tečaji obsegajo različno število ur, začnete pa lahko kot popoln začetnik ali pa že nekaj znate. Cene tečajev tujih jezikov so različne, ker govorimo o območju Gorenjske bom za primer vzel jezikovno šolo Tales iz Kranja, individualna učna ura se tam za študente začne že pri 24-28€ na uro, cena osnovnega tečaja pri predplačilu pa znaša samo 150€. Seveda se lahko cene spreminjajo, zato vam svetujem obisk strani vam ljubih jezikovnih šol ter spremljanje njihovih profilov ter objav na Facebooku, na ta način ste lahko deležni številnih akcij in ugodnosti.

Učenje kitajščine se vam bo zagotovo obrestovalo in ne obupajte čeprav je težko. Na srečo učenje na tečajih poteka v veliko bolj sproščenem okolju, zato vam bo stvar celo zabavna.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori