Skupinske ali individualne inštrukcije?

April 8, 2013 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Inštrukcije lahko potekajo individualno ali pa v obliki trojic ali dvojic. Seveda so navadno najboljša rešitev individualne inštrukcije, predvsem pa so tovrstne inštrukcije pomembne takrat, kadar učenec preprosto ne more slediti obravnavani snovi ali pa se pripravlja na zahtevnejše preizkuse znanj oziroma si učenec sam želi individualno obravnavo. Po pomoč se lahko odpravite na www.najdiinstrukcije.si.

Redne inštrukcije so ravno tako najprimernejša oblika inštrukcij za doseganje cilja kot je izboljšana ocena oziroma dober šolski uspeh na sploh. Seveda inštrukcije pripomorejo k boljšim ocenam, vendar pa to pomeni tudi, da učenec postane v šoli bolj samozavesten in se tudi lažje spoprijema s stresom. Pri rednih inštrukcijah učenec sproti predela obravnavano snov, poleg tega pa to snov tudi s pomočjo vaj in nalog utrdi. Pomembna je izbira inštruktorja, saj mora biti ustrezno usposobljen, tako na področju snovi, kot tudi pedagoško.

Dobro je, da inštruktor sodeluje tudi s starši in po možnosti tudi z učiteljem. Pri inštrukcijah pa je zelo pomembno, da prihod na inštrukcije ni prisiljen. Pri iskanju inštrukcij pa vam bo zelo pomagala informacija na spletni strani najdiinstrukcije.si. Ta spletna stran vam namreč omogoča enostavno in hitro brskanje, zato boste hitro našli inštrukcije za tisto področje, kjer vam razumevanje snovi peša. Preverite spletno stran in si izboljšajte učni uspeh.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori