Se odpravljate na počitnice, preverite stanje padavin

February 14, 2016 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Na počitnicah je vreme lahko naš najbolši prijatelj ali pa naš najhujši sovražnik. Zato vedno kadar se kam odpravimo je dobro, da si na internetu ogledamo kakšno bo vreme. Že res, da nam radarska slika padavinprikaže napoved le za en dan, vendar lahko preko nje meterologi z algoritmi izračunajo nadaljno napoved, ki vas bo morda rešila pred nepričakovanimi nevihtami.

Ker je zima že globoko zakoreninjena v naših krajih je čas, da razmislite, kam bi odpotovali. Mogoče na čudovito Malto? Majhen otoček sredi Sredozemlja se ponaša s prijetnim podnebjem skozi vse leto, uživanje na plaži pa je nekaj vsakdanjega. Če vam nizke temperature ne ležije prav preveč boste na Malti s temperaturo povsem navdušeni.

Če pa ste Malto že obiskali in želite videti nekaj novega nas lahko navdihne vedno vroči Egipt, kjer je poletje pravzaprav celo leto. Egipt vam ponuja ogromno naravnih in kulturnih znamenitosti, ki navdušijo prav vsakega. Letovišča so skozi vse leto polna turistov, ki obožujejo razvajanje, potapljanje ter zgodovino.

Si želite 300 sončnih dni na leto? No potem se kar odpravite v mistični Maroko, ki je destinacija za vse tiste, ki ne morete brez poletja niti pozimi. Maroška letovišča ob morju skozi vse leto ponujajo vse, kar turist potrebuje.

Vedno obsijani s soncem boste na Cipru vedno našli čas za športne aktivnosti na prostem, uživanje na soncu ali pa sproščujoče sprehode in kopanje v morju. Povprečna temperatura je okoli 20 stopinj celzija, kar je naravnost idealno.

Če si želite morje, plažo ali le počitek, boste vse to zagotovo doživeli na vseh teh destinacijah. Vreme pa vas tu zagotovo ne bo razočaralo. Da pa ne bo prišlo do nepričakovanega slabega vremena si na spletu oglejte vremensko napoved. Vremenska slika vam bo pokazala, če se v okolici vaše destinacije po slučaju zbira kakšnga gmota deževnih oblakov, ki bi vas lahko presenetila.

radar padavin

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori