Salon svečanih oblačil Aleksandra

May 27, 2013 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Salon svečanih oblačil, Boutique Aleksandra, se nahaja v Škofji Loki in Žalcu. In kaj vam salon svečanih oblačil nudi?  V ponudbi salona boste našli izposojo ženskih poročnih oblek in izposojo obhajilnih oblačil, ostala svečana oblačila pa bodo izdelana po vaši meri in želji. Salon svečanih oblačil vam namreč nudi možnost izdelave oblačil za poročne priče,družice in svate, za birmo in valeto, maturantske obleke in drugih svečanih oblačil po meri oziroma po naročilu.

Salon svečanih oblačil se vam namreč povsem posveti in poskrbi za vaš videz. Tako vam izdela modno oblačilo, ki ga boste s ponosom in veseljem nosili, saj se vam bo svečano oblačilo povsem prilegalo, poleg tega pa bo tudi unikatno. Pri izdelavi unikatnih oblačil pa salon poskrbi za kvalitetne materiale. Seveda pa boste deležni tudi nasveta ob izbiri barve in modela vašega novega oblačila.

Na spletni strani www.svecana-oblacila.si boste našli tudi galerijo slik, s pomočjo katerih boste dobili približen vpogled v delo salona. Poleg tega si boste lahko ogledali tudi delovni čas salona svečanih oblačil in preverili kontaktne podatke, v primeru, če se vam bo porodilo kakršnokoli vprašanje. Najbolje pa je, da preverite kje se salon nahaja in se odpeljete v salon, kjer boste lahko tudi pomerili katero izmed razstavljenih svečanih oblačil.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori