Portal za organizacijo dogodka Planster

January 30, 2015 | Avtor: | Objavljeno v Razno

V današnjem članku bomo govorili o spletnem portali Planster, ki se nahaja na naslovu www.planster.si, portal je namenjen predvsem iskanju ponudnikov različnih storitev. Portal je izvrsten za vse, ki načrtujete zabavo ali pa prireditev. Na portalu so zbrani številni ponudniki storitev, cilj portala pa je ta, da je zbranih čim več ponudnikov na enem mestu.

Če boste obiskali spletno stran, boste našli ponudnike razdeljene v več kategorij, ena izmed kategorij je namenjena glasbi in glasbenikom, vse od ansamblov, ki se ukvarjajo z domačo glasbo pa do rock ali drugih skupin. Kategorija zabava vam bo postregla z zabavljači, imitatorji in drugimi povezovalci prireditev. Čakata vas še kategoriji najem in pa drugo, v kategoriji najem boste našli primerno osebje za vaš dogodek, v kategoriji drugo pa ostale ponudnike, ki niso primerni za prej omenjene kategorije. Ponudbo se splača preveriti, na portalu lahko najdete ponudnike za catering in podobne storitve, te pa lahko v zadnjem momentu rešijo vaše težave.

Naj vam povem še to, da je trenutno omogočen tudi brezplačen vpis. Če ponujate katerokoli izmed primernih storitev, vam svetujem, da se vpišete kot ponudnik storitev. To storite precej enostavno prek obrazca na spletni strani v katerega vnesete vse podatke, ki želite, da so objavljeni.

Ker bo ta storitev sčasoma postala plačljiva, vam svetujem, da jo opravite čimprej. Če boste na portalu vpisani kot ponudnik določene storitve vam to lahko prinese občutno več posla in pa tudi večjo prepoznavnost, kar je koristno za vaš posel, še posebej pa v teh sferah.

Načrtovanje prireditve ni tako lahko opravilo, spletne strani kot so Planster in podobne pa vam to delo lahko vsekakor olajšajo. Če se za določenega ponudnika odločite pa mu že z enim klikom enostavno pošljete sporočilo, tako, da si omenjeno storitev vsekakor oglejte.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori