Poker Rakeback

March 29, 2011 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Spletni poker ja v zadnjem letu postal prava uspešnica v Sloveniji in vedno več igralcev se odloči za igranje pokra. Večina teh igralcev pa se ne zaveda na kakšen način igralnice služijo denar in da lahko del tega denarja prejmejo nazaj v koliko imajo urejeno rakeback ponudbo.

Poker igralnice na spletu služijo denar tako, da pri vsaki odigrani roki vzamejo del denarja zase in ta del imenujejo Rake. Gre ze neko vrsto davka, ki ga plačamo na storitev, ki jo ponujajo. Recimo, da vam igralnica tako vzame v tekočem mesecu €1000, kar pomeni da v kolikor imate urejeno rakeback ponudbo, boste na koncu meseca prejeli še dodatnih €600 kar pa je lahko lep dodatek. Dejstvo je, da se večina igralcev, ki začnejo igrati poker, ne zaveda da lahko ta denar prejmejo nazaj in zato slej ali prej izgubijo svojo poker banko in prenehajo igrati.

Če ste začetni igralec ali že bolj napreden igralec, vam bo v obeh primerih rakeback koristil, kajti pomembno je, da denarja ki ga lahko dobite nazaj, ne puščate igralnicam. Poleg tega pa lahko vsak mesec prav tako prejmete še dodatne prijavne bonuse, rake dirke ter freeroll turnirje z bogatimi nagradami ter zastonj paket učenja pokra. Poker Rakeback je dandanes nujen za vsakega resnega igralca saj vam bo omogočal, da lažje ohranjate in nadgradujete svojo poker banko ter se hitreje premikati po limitih navzgor. In glede na to, da se igra še vedno razvija in se ji obeta bogata prihodnot je to le še en razlog več zakaj začeti igrati poker.

Avtor:

Do sedaj je napisal 1 objav.

Odgovori