Playstation 2 in playstation 3

September 17, 2012 | Avtor: | Objavljeno v Tehnologija

Ljubitelji igric in tehnologije se zagotovo zanimate za nove naprave na trgu. Prav tako na trg ves čas prihajajo nove računalniške igre. Gotovo se z računalniškimi igricami sprostite in uživate. Torej potrebujete udoben sedež in dobro igrico ter kvalitetno in moderno napravo za igranje.

Izbira igralnih konzol playstation 2 in playstation 3 je na spletni trgovini dobra. Zagotovo boste našli nekaj, kar vam bo všeč. Cene pa so seveda različne. Lahko izbirate med Sony playstation 2 v štirih različicah. Črn Sony Play Station 2 je na voljo z enim kontrolerjem, dvema ali pa z enim kontrolerjem in Modbo 4.0 mod ter dvema kontrolerjema in Modbo 4.0 mod. Cene se stopnjujejo od 89 € do 129 €. Seveda imajo vsi playstation 2 garancijo.

Lahko izbirate tudi med dodatno opremo za playstation 2. Na voljo so razni adapterji, volani, spominske kartice, kontrolerji, napajalni kabli in tako dalje. Tudi cene teh se razlikujejo. Verjetno vas čaka težja odločitev nato pri izbiranju igric. Naj jih naštejem vsaj nekaj, Burnout Revenge, Devil May Cry 3, Medal of Honor – Rising Sun, Harry Potter, SEGA Superstar Tennis in še marsikatera.

Igralna konzole playstation 3 pa so še v več različicah. Vse različice izhajajo iz Sony PlayStation 3 Slim, nato pa je različna velikost v GB ter različno število kontrolerjev. Možni sta tudi opciji Move in Eye kamer, cene pa se gibljejo od nekje 200 € do 400 €. Tudi za to igralno konzolo boste našli dodatno opremo, med drugim tudi 3D očala, stopalke za volane in podobno.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori