Nič več težav pri pakiranju počitniške prtljage

November 9, 2017 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Sodelavec je na svojem Facebook zidu objavil fotografijo svojega nabito polnega avtomobila pred odhodom na morje. Saj razumem, zaradi majhnega otroka je potrebno veliko več prtljage. Ker je sodelavec bolj uživaške narave, verjamem, da je na morje vzel tudi kakšno povsem nepotrebno stvar. Na primer, zakaj bi vzel banjico za otroka na morje? Je pa res, da se verjetno otroškemu vozičku ne moreš izogniti, sploh če otrok še ni shodil. A njegov karavan se mi je resnično smilil pod težo vse počitniške krame. Mislim, da bi bili strešni kovčki prava rešitev zanj. Prav smešno je bilo, da je bilo kar nekaj komentarjev pod njegovo objavljeno sliko, sprašujoč če še ni slišal za strešne kovčke.

Strešni kovček omogoča dodatni prostor za skladiščenje prtljage za dopust

Varna in udobna namestitev prtljage

Strešni kovčki so dandanes dostopni prav vsakomur. Obstajajo različne velikosti, različne barve in različne namestitve. Omogočajo pa nam varno namestitev prtljage, ki bi nas v nasprotnem primeru ovirala v avtomobilu. V prtljažnik pa raje namestimo takšno prtljago, ki jo bomo potrebovali že na poti do počitniške destinacije ali takoj po prihodu. Z uporabo strešnih kovčkov si resnično lahko olajšamo potovanje.

Tudi sodelavec je takoj po prihodu iz dopusta spoznal, da bo moral tudi sam razmisliti o njihovem nakupu. Z otroki se namreč življenje zelo spremeni, še posebej pa način potovanja in dopustovanja. Počakal je na konec počitniške sezone in spremljal razprodaje in odprodaje zalog pri različnih ponudnikih strešnih kovčkov.

Strešni kovček za avtomobil

Uporaba tudi za krajše počitnice

Izbral je srebrn strešni kovček srednje velikosti. Ni počakal niti do naslednjega poletja, ampak ga je uporabil že pri jesenskem odhodu v toplice. Pravi, da se splača namestiti strešni kovček tudi za krajša potovanja. Vanj je pospravil le zložljivi otroški voziček, tako da mu je v prtljažniku ostalo dovolj prostora za kovčke in druge pripomočke. Od nakupa dalje, strešne kovčke redno uporablja za vsak dopust, tudi krajši.

Strešni kovčki so po njegovem mnenju idealna rešitev za mlade družine in popotnike, ki imajo raje malo več udobja. Pomembni pa so tudi z varnostnega vidika, saj zagotavljajo varno zavarovano prtljago.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori