Na kateri grški otok na dopust?

March 25, 2016 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Ste se odločili za Grčijo, pa se nikakor ne morete odločiti samo za en otok? Niste edini, podobne težave ima namreč res veliko ljudi in to samo zato, ker je na voljo toliko otokov, med katerimi ni neke velike cenovne razlike. Če iščete malo cenejšo varianto, ki pa kljub temu ni bolj slabe kakovosti, pa je Grčija last minute najboljša možnost.

Lefkas plaza EgreminiSeveda se praviloma dobi Grčija last minute za čisto vse otoke, ni pa nujno to v čisto vsaki potovalni agenciji. Kako pa izbrati pravi otok. Najprej se morate začeti izločati otoke glede na to, kaj bi radi, bi imeli raje mir, da ni veliko ljudi, da se ne vrti vse samo okoli turizma, potem na primer Kreta ni prava izbira in je boljša izbira na primer Chios. Po drugi strani pa je pomembno tudi to, koliko časa boste preživeli dopust.

V takem primeru je veliko bolje, da se odločite za Grčija last minute za tisti otok, ki je malo večji, ki ponuja več raziskovanja, da vam ne bo dolgčas. Seveda to spet pride v poštev samo v primeru, da radi raziskujete in namen dopusta ni le ležanje na plaži. Če pa si radi izposodite čoln in odkrivate otoke, pa je pravzaprav čisto vseeno kateri otok izberete, če seveda niste zelo izbirčni, saj boste s čolnom tako ali tako lahko veliko raziskovali. Grčija last minute je torej res dobra izbira, otoke pa si je najbolje izbrati na podlagi vaših želja in ne na podlagi predlogov prijateljev, saj se lahko povsem razlikujejo od vas.

Avtor:

Do sedaj je napisal 257 objav.

Odgovori