Mlečni izdelki kmetije Pustotnik

April 29, 2013 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Kmetija Pustotnik se nahaja v osrčju Poljanske doline. Gre za kmetijo, ki se poleg živinoreje že več kot dve desetletji ukvarja tudi s sirarstvom. Sirarna Pustotnik pri svojem delu uporablja poleg lastnega kravjega mleka tudi ovčje in pa kozje mleko iz okoliških kmetij. To kmetijo Pustotnik uvršča tudi na seznam redkih sirarn v osrednji Evropi, ki svojim strankam ponuja izdelke iz vseh treh vrst mleka, torej kravjega, ovčjega in pa kozjega. Večletno delovanje je kmetiji in sirarni Pustotnik omogočilo velik napredek, saj stranke sedaj lahko izbirajo med več kot sedemdesetimi različnimi izdelki. Pomembno pa je vedeti, da kmetija Pustotnik ceni in spoštuje kakovost domače proizvodnje, kar pomeni, da njihovo delo še vedno sloni na tradicionalnih načinih.

Kmetija Pustotnik torej svojim strankam ponuja kvalitetne in okusne mlečne izdelke. V katalogu izdelkov na spletni strani boste lahko izbirali med kategorijo mleka in mlečnih napitkov, zorjenimi siri ter svežih mlečnih izdelkov. Med sveže mlečne izdelke spadajo maslo, kajmak, topljena smetana, sladka in kisla smetana, skuta, zeliščni sir, neslani siri, različni namazi, mladi sir, sir za žar in še kaj. Mlečni izdelki kmetije Pustotnik so izdelani iz različnih vrst mleka, zato boste zagotovo našli nekaj, kar vam bo ustrezalo.

Seveda pa vam kmetija Pustotnik poleg že omenjenih mlečnih izdelkov ponuja tudi kvaitetno mleko, sirotko, pinjenec, kislo mleko, jogurt in pa tudi sadni jogurt, sadno sirotko in celo sadno mleko. Več o sestavinah, slike izdelkov in druge informacije o kmetiji Pustotnik pa si lahko tudi sami ogledate na spletni strani omenjene kmetije. Podprite kmetijstvo in si privoščite kvalitetne mlečke izdelke, izdelane na tradicionalni način.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori