Katera PVC okna in vrata izbrati?

October 13, 2012 | Avtor: | Objavljeno v Razno

PVC vrata iz plastičnih profilov (proizvajalca Gealan) so obstojna in enostavna za vzdrževanje in uporabo. Vsak sistem ima standardno določen profil okvirja in krila, polnila vrat pa izberejo kupci glede na njihove želje. Sistemi PVC vhodnih vrat MIK so skladni s sistemi PVC oken MIK in so na voljo v pestri izbiri lepih in kakovostnih akrilkolornih barv ali lesnih dekorjev.

Zakaj izbrati PVC vhodna vrata MIK ?

Visoko kakovostni materiali priznanih proizvajalcev, lasten razvoj in najsodobnejša računalniško vodena proizvodnja omogočajo izdelavo kvalitetnega stavbnega pohištva, ki zadostujejo najvišjim estetskim in energetskim standardom.

Za ponudbo PVC vrat kliknite tu.

PVC OKNA

PVC okna MIK so kakovostna okna iz plastičnih profilov. Gre za vrhunske proizvajalce Gealan in Schueco. Visoko kakovostni materiali priznanih proizvajalcev, lasten razvoj in lastna, najsodobnejša računalniško vodena proizvodnja, nam omogočajo izdelavo visoko toplotno in zvočno izolativnih PVC oken, ki so obstojna, varna in enostavna za vzdrževanje. Na izbiro imate tudi ogromno oblik in tipov odpiranj oken in pa seveda pestro ponudbo akrilkolornih barv in lesnih dekorjev.

Trdnost in stabilnost PVC oken MIK se zagotavlja z uporabo izjemno kakovostnih materialov, kar potrjuje tudi podatek, da so vsa okna MIK v primerjavi z ostalimi PVC okni na tržišču težja do 10%. Težja okna so rezultat boljšega materiala, stene PVC profilov so debelejše in profil širši, prav tako so PVC okna MIK opremljena z več in bolj kakovostnim okovjem, kar tudi zagotavlja večjo zaščito pred vlamljanjem.

Katera okna izbrati ?

Glede na želje in zahteve posameznika, ter zahteve prostora v katerega okna vgrajujemo lahko izviramo med šestimi linijami PVC oken MIK, ki se razlikujejo glede na namembnost, uporabnost ceno in možnost.

Tukaj si oglejte ponudbo oken.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori