Kam po potrošniški kredit!

November 28, 2010 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Primerjava potrošniških kreditov vseh bank v Sloveniji oz. kam po potrošniški kredit!

Po podatkih Banke Slovenije se je zadolženost prebivalstva v letošnjem letu povečala kar daje slutiti, da so banke svoje »marketinške stroje« usmerile na manj tvegani del poslovanja in sicer na prebivalstvo. Zlasti v teh predprazničnih dneh banke še dodatno okrepijo svojo prisotnost v raznih medijih in sicer z »akcijskimi ponudbami« potrošniških kreditov. Vse prevečkrat pa se zgodi, da je »akcijska ponudba« dejansko akcijska samo za konkretno banko, ki jo ponuja, ne pa tudi za potrošnika. In kako naj potrošnik ovrednoti ponudbe, ki mu jo banke ponujajo?

Hitro in enostavno rešitev ponuja nov informativni portal www.kampokredit.si (brezplačen, brez včlanitve ali registracije), ki omogoča hiter izračun in primerjavo potrošniških kreditov pri vseh bankah v Sloveniji. Potrošniki si zelo hitro lahko naredijo informativni izračun za kredit, ki ga potrebujejo, pri vseh bankah v Sloveniji, ki ponujajo potrošniške kredite. Rezultate informativnih izračunov lahko med bankami primerjajo po različnih kriterijih: obrestni meri, obroku kredita, stroških odobritve in verjetno najbolj pomembni kategoriji po preplačilu kredita (obresti in stroški skupaj).

V času vsesplošnega »zategovanja pasu« so informacije, ki jih lahko potrošniki dobijo na informativnem portalu www.kampokredit.si verjetno več kot dobrodošle, saj bodo marsikomu lahko prihranile veliko časa in zlasti denarja. Glede na napovedi o podražitvi kreditov (nekatere banke se bodo morale zaradi slabših bonitetnih ocen dražje zadolževati), bo v prihodnosti še toliko bolj pomembno kam po kredit.

Informacija je lahko najmočnejše orožje! Potrebno je samo vedeti, kako jo pravilno uporabiti. Več o tem, kako informacije uporabiti v svojo prid boste zvedeli na www.kampokredit.si.

Ekipa Kam po kredit – svetovalec@kampokredit.si

Avtor:

Do sedaj je napisal 1 objav.

Odgovori