Kaj so brunarice in za kaj jo uporabimo

November 8, 2013 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Brunarice so lesene hiške, ute, paviljoni, z vgrajenimi okni in različnih velikosti glede na namen. Lahko jo uporabimo za stanovanjsko hišo in jo uredimo kot pravljično hiško. Lahko samo sobo za hobi ali poslovno dejavnost, ki nima prostora v hiši, prostor za igro ali celo rastlinjak. Je lahko praktična garaža in avto je zaščiten in bolj na toplem kot zunaj, kar je zelo super pozimi, ko je zjutraj hladno in ni treba ometati avtomobila, če je slučajno padal sneg.

Začnemo zidati hišo in potrebujemo polno orodja, materiala,  raznih pripomočkov, opreme in inštalacijskih elementov, ki se po navadi nahajajo na gradbišču in jih ves čas potrebujemo. Ker pa prilika dela tatu in je možno, da bi morali vedno znova kaj  kupovati, je zelo potrebna nekakšna lopa za hrambo vsega potrebnega za gradnjo. Brunarica bi bila izvrstna za ta namen. Manjša, recimo dva krat tri metre, še vedno ogromno prostora za ta namen. Kar precej gradbenega materiala lahko shranimo v tako velik prostor.

Kot shramba za kurjavo, naj bodo to drva, peleti. Še vedno je bolje narediti nekaj korakov kot porabiti prepotrebno bivalno površino.

Malo odmaknjena od stanovanjske hiše je lahko zbirališče mladih za prirejanje zabav. Praznovanje rojstnih dni in podobno.

Lahko jo uporabimo kot shrambo za vložena in posušena živila in začimbe ter zelišča.

Čebelnjak je super zadeva, sploh če imamo večje obdelovalne površine ali sadovnjak.

Kot kolesarnica in prostor za rolerje, smuči in podobno kramo. Avto ne bo v nevarnosti za nove praske in vdrtine. Prihranjenih bo precej skrbi in otroci kot otroci se bodo lažje znašli sami, brez dodatnih opozoril.

Kaj pa paviljon? Lesen paviljon se lahko uporabite za rastlinjak, saj so prostori dovolj svetli! V hiši nimate prostora za svoj hobi? Postavite si sobo na vrtu!

 

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori