Kaj imajo blogerke v svojih športnih torbah?

September 3, 2016 | Avtor: | Objavljeno v Šport

V zadnjem času strmo narašča število blogerjev in blogerk po celem svetu. Tudi v Sloveniji je zaslediti, da je ta hobi, če ne celo slog življenja vse bolj priljubljen. Teme, ki se jih lotevajo pa so zelo raznolike. Pokrivajo namreč vse od zdrave prehrane, receptov, ličenja, potovanj pa do računalništva in še bi lahko naštevali.

Mlada dekleta, pogosto sledijo blogerkam, ki blogajo o zdravi prehrani in gibanju. Objavljajo torej recepte, slike obrokov, ki jih pojedo, poteke vaj, ki jih delajo vsak dan in seveda tudi rezultate, ki jih dosežejo z discipliniranim načinom življenja. Blogerke včasih napišejo ali posnamejo vsebine, kjer predstavljajo, kaj imajo v svoji športni torbi. Pogosto se izkaže, da športna torba blogerke ni bistveno drugačna od torbe, ki jo ima doma drugo »navadno« dekle.

Športna torba je seveda nujen pripomoček, če vadbo opravljamo izven prostorov našega stanovanja, vendar pa to, da je po zadnjih trendih, še ne pomeni uspeha pri vadbi. Tega se pogosto ne zavedajo dekleta, ki blogerkam slepo sledijo. Pri izbiri športne torbe je v prvi vrsti pomembna njena funkcionalnost in prostornost. Seveda vam mora biti všeč, vendar pa to, da športna torba ustreza trendom, ni najpomembnejše. Izbire je izredno veliko, zato se je včasih težko odločiti. Visoka cena še ne pomeni nujno boljše kvalitete. Zavedajte se, da plačate tudi znamko. Velja pa si zapomniti tudi to, da bolj kot boste svojo torbo vzdrževali, čistili in z njo lepo ravnali, dlje vam bo zdržala.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori