Izdelovanje lastnih daril in voščilnic

February 15, 2015 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Velika večina ljudi pri podarjanju daril kar precej pretirava in se obdarujejo s popolnoma predragimi darili. S podarjanjem dragih daril sicer ni nič narobe, vendar se tega poslužujte le v primeru, da vam proračun to dopušča. Verjemite mi na besedo, da bodo ljudje veliko bolj veseli darila, ki ste ga izdelali ali pa vsaj olepšali sami. Precej bolj, kot to, koliko denarja ste namenili za darilo, šteje namen in pa ideja in če ste le malce ustvarjalni lahko nekomu podarite izvirno darilo. Zavijanje daril je sicer prava umetnost, razni trakovi ali pa darilne škatle pa vam lahko olajšajo delo.

Če kupujete poslovna darila, ne boste zgrešili s kakšnimi vstopnicami za prireditve, porcelanom in sploh čipkami, ki so značilne za Slovenijo. Kar se tiče osebnih daril je precej težko govoriti, saj smo vsi različni in tako nekaterim ustreza nekaj, spet drugim pa čisto nekaj drugega. Izdelovanje voščilnic pa je lahko zabava za vse, v izdelavo lahko vpeljete tudi družinske člane in  tako se boste obenem družili in naredili še kaj koristnega. Raznorazni dodatki kot so rožice, perle, pentlje, barvni papir, 3d in običajne nalepke ter drugi materiali vam bodo precej olajšali delo, če pa ste nadarjeni pa lahko kaj narišete tudi sami.

Veliko izdelkov, katere smo omenili v tem članku lahko najdete v kateri izmed spletnih trgovin. Splet pa je tudi izvrsten vir za iskanje navdiha in novih idej, oglejte si katerega izmed blogov ali drugih podobnih spletnih mest. Ne čakajte in začnite ustvarjati še danes.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori