Iskanje zaposlitve na Zavodu za zaposlovanje

September 14, 2012 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Če ste doma iz Celja in ste trenutno brez dela, obiščite Zavod za zaposlovanje Celje. Zavod za zaposlovanje lahko obiščete tudi na spletu, do najbolj aktualnih ponudb za delo pa obiščite Zavod za zaposlovanje Celje osebno, na njihovem naslovu. Vaša zaposlitev bo najbolj verjetna, če boste poiskali tista dela, ki so bila objavljena pred kratkim. Zavedati se je potrebno, da je konkurence ogromno in da moje delo ni nič več vredno, kot če ga opravi kdo drug. Zato se moramo za pridobitev dela potruditi bolj kot ostali.

Zavod za zaposlovanje Celje vam lahko priskrbi delovno mesto v vaši neposredni bližini. Seveda le v primeru, če ste doma iz Celja, saj vas v nasprotnem primeru čaka precej dolga vožnja in tudi zaposlovanje je težje verjetno, saj delodajalca čakajo tudi potni stroški. Tega si navadno delodajalec ne želi, saj v tem primeru vi predstavljate precej višji strošek, kot pa nekdo, ki ima stalno prebivališče urejeno v Celju. Načeloma je precej verjetno, da tisti delodajalec, ki svojo ponudbo pošlje na Zavod za zaposlovanje Celje, išče osebo, ki živi in stanuje v Celju.

Vsekakor pa nimate kaj izgubiti in lahko pobrskate po oglasih, ki jih objavlja Zavod za zaposlovanje Celje, tudi če živite v katerem sosednjem mestu. V primeru uspešne zaposlitve vas verjetno čakajo trda pogajanja s delodajalci glede višine potnih stroškov. Delodajalci se največkrat poslužujejo najcenejšega javnega prevoza, kot obračunske enote za izračun potnih stroškov. Ta izračun imejte tudi vi za merilo in ne pristajajte na nižje pogoje, saj se boste verjetno v službo peljali z osebnim avtomobilom. Pri tem morate poleg porabe goriva upoštevati še obrabo avtomobila, gum, servise itd.

Lahko pa se dogovorite tudi za boljše pogoje in višje potne stroške, vendar Zavod za zaposlovanje Celje pri tem nima nič in glede višine potnih stroškov ne odloča ali kako drugače svetuje delodajalcu.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori