Gume za skuter

December 10, 2010 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Skuter je idealna rešitev za vse tiste, ki bi radi bili mobilni  v mestu ali na podeželju. Skuterji so priročni za dijake in vse, ki imajo avtobusno postajo, šolo ali službo kak kilometer oddaljeno od doma –ravno toliko da je predaleč za pešačenje. Velikokrat se zgodi, da je voznik skuterja v veliki gneči hitrejši od vseh ostalih udeležencev v prometu. Je priročen, majhen, tudi po videzu lep, ne rabi velike garaže, ter je enostaven za vzdrževanje.

Pomembno je da skuter primerno vzdržujemo, saj smo le z tehnično izpravnim vozilom varni na cesti. Pomislite kaj bi bilo, če bi se ponoči vozili brez luči, kaj bi bilo če bi nam slabo delale zavore itd.  Luči za skuter in ostalo opremo je potrebno redno pregledovati in vzdrževati.

Še posebej pa je potrebno na cesti biti opremljen z dobrimi gumami. Še posebej pri motorjih, kjer smo brez dobrega oprijema prav kmalu na asfaltu. Redno menjajte gume in mogoče boste prišparali kakšno zlomljeno kost ali razbit motor. Gume za skuter lahko dobite v skuterist.si

Dele za skuter je mogoče kupiti v specializiranih trgovinah ali pa kar preko interneta.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori