Fasaderstvo in slikopleskarstvo

November 29, 2013 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Fasaderstvo kot gradbena panoga je uveljavljena že vrsto let. Gre za dejavnost, ki zajema izdelavo pročelja hiše, to je fasado. Fasada velja za ogledalo hiše in je zelo pomembna ne le pri izgledu objekta, ampak tudi za kvaliteto bivanja v objektu. Fasaderstvo vam preprosto mora zagotoviti kvalitetno fasado, ki bo opravljala vse svoje funkcije, torej vse od estetske funkcije pa do dobre izolativnosti. S fasaderstvom se ukvarjajo tudi obrtniki, katerih pa danes v Sloveniji ni malo. Obrtna dejavnost kot je fasaderstvo je namreč zelo razširjena, prav tako pa je zelo razširjeno tudi slikopleskarstvo.  Tudi slikopleskarstvo je dejavnost, ki obstaja že vrsto let in se skozi leta tudi prilagaja ter nadgrajuje. Med slikopleskarska dela spada pleskanje, slikanje, polaganje tapet, šabloniranje in podobno.

V kolikor gradite nov objekt ali pa želite obnoviti starega bosta tako slikopleskarstvo kot fasaderstvo dejavnosti, mimo katerih ne boste mogli, potrebovali pa boste tudi mojstre za ostala gradbena dela. Kot vsak drug, pa si verjetno tudi vi želite, da bi lahko našli na hiter in enostaven način kvalitetnega obrtnika, ki bo svoje delo opravil kar najbolje. In kje lahko najdete primernega mojstra za slikopleskarstvo ali fasaderstvo? Naj vam predstavimo spletno stran Veselo na delo. Dana spletna stran je namenjena iskalcem storitev obrtnih del iz različnih panog, med drugim tudi s področja slikopleskarstva in fasaderstva. Brezplačno boste lahko našli svojega obrtnika kar preko spleta.

Po oddanem povpraševanju, boste lahko primernega obrtnika izbrali na podlagi njegovih ocen, ponudbe in celo slik doslej opravljenega dela. Ko bo mojster zaključil z delom pri vas pa ne pozabite tudi vi prispevati svoje ocene o delu.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori