Darila za 18. rojstni dan so lahko tudi zabavna

February 3, 2018 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Vemo, da vsak najstnik komaj čaka, da dopolni 18 let. Tako bo postal polnoleten in spremenilo se bo kar nekaj stvari. O nekaterih stvareh bo namreč lahko odločal povsem svobodno. To je zelo pomemben dogodek za vsakega, saj takrat pridobi volilno pravico in s tem lahko odloča tudi o svoji usodi. Volilna pravica je zapisana tudi v Ustavi Republike Slovenije. Volilna pravica in vozniško dovoljenje najbolj zaznamujeta rojstni dan. Pogosto se omenja tudi kot neke vrste zrelostni izpit.

Seveda pa se spodobi, da mu za njegovo polnoletnost podarimo kaj posebnega, nekaj kar ga bo spremljalo dlje časa. Tako so lahko darila za 18. rojstni dan tudi nekoliko bolj zabavna in seveda tudi uporabna hkrati.

presenečenje kot darilo za rojstni dan

Potrebno bo varčevati za jekleni konjiček

Večina slavljencev, ki bodo kmalu dopolnili 18 let, ima v mislih tudi že, kako bodo opravljali izpit za avto in kako si bodo lahko iz privarčevanega denarja lahko kupili kak jekleni konjiček, ki bo njim pisan na kožo. Seveda je za to potrebno kar nekaj denarja. Da bodo do njega prišli, pa bo potrebno varčevati in to ne tako malo časa.

Ravno zato jim lahko podarimo kak poseben hranilnik. V zadnjem času so priljubljeni hranilniki, ki jih spremlja naprava, ki kar sama prešteva kovance, ki jih mečemo vanj. Da pa ta ne bo povsem prazen, lahko vanj simbolično vržemo že nekaj denarja, tako da bo imel slavljenec vendarle večjo motivacijo za varčevanje.

rojstni dan

Dobrodošla so tudi oblačila ali kaj podobnega

Dobro je torej, da so izvirna darila za 18 let hkrati uporabna in tudi zabavna. Ena od dobrih idej je tudi ta, da slavljencu podarimo majico, na kateri bo številka 18 ter zabavna misel, ki je namenjena posebej tej osebi. Napis lahko ponovimo tudi na brisači ali pa morda celo posteljni. Vse to so namreč izjemno uporabna in hkrati duhovita ter smešna darila za 18 let.

nazdravljanje ob praznovanju rojstnega dneva

Darila pa si lahko slavljenec izbere tudi sam

Včasih pa moramo obdarovati osebo, ki je nekoliko bolj zahtevne narave. Takrat je dobro, da daril ne kupujemo na lastno pest, ampak je bolje, da jih raje vprašamo, kaj si oni najbolj želijo. Če nimajo prave ideje, je najbolje, da jih preko fotelja peljemo kar v spletno trgovino in da skupaj z njimi kupujemo. Na tak način zagotovo ne bomo izgubljali denarja in tudi ne časa, slavljenec pa bo izjemno vesel, da si je lahko kar sam izbiral darila.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori