Biodermogeneza, neinvazivna metoda

December 21, 2016 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Biodermogeneza je neinvazivna metoda odpravljanja striji.

Učinkovitost je biodermogeneza pokazala že na mnogih primerih, učinki posredno vplivajo tudi na druga izboljšanja. Kožne nepravilnosti kažejo na različne težave z zdravjem, zato jih velja resno jemati. Koža je največji človekov organ ter ima za človeka številne koristne funkcije in lastnosti. Za zdravo kožo je potrebno skrbeti aktivno in intenzivno, biodermogeneza prinaša številne pozitivne učinke pri kožnih nepravilnostih. Aktivna skrb za kožo se izvaja posredno ter neposredno. Neposredna skrb za kožo je čiščenje, nanašanje krem ter drugih koristnih snov. V zimskem času je vsem neprijeten občutek suhe kože, zato zanjo intenzivneje skrbijo. Večkrat poskrbimo za njeno ustrezno vlaženje. Posredna skrb pa je prehranjevanje, gibanje ter razne druge aktivnosti. Koži biodermogeneza koristi ob izgubi elastičnosti, tanjšanja površinskega sloja. Na te spremembe vplivajo nihanja telesne teže, biokemične in hormonske spremembe. Telesna teža je danes sodobni problem, ki se kaže pri praktično vseh generacijah. Z prekomerno telesno težo se danes soočajo tudi generacije, ki v preteklosti težav z njo niso imele. Več gibanja in kakovostnejše prehranjevanje je lahko učinkovita pomoč, ki poskrbi tudi za dodatne koži koristne učinke.

strije

Z znojenjem se pospešujejo številne funkcije, razgiban človek se bolje počuti in izgleda bolje. Strije sodijo med pogoste težave, skupaj z celulitom sodijo v sam vrh nepravilnosti kože. Na telesu strije opazimo kot nekoliko izbočene rdeče črte, ki kasneje spremenijo barvo v modrikasto rožno. Postopoma barva prične bledeti ter pridobijo podobo svetlečih prog. Za reševanje te kožne nepravilnosti je biodermogeneza odlična rešitev iz številnih razlogov. V prvi vrsti je biodermogeneza način, ki ne poškoduje tkiva. Poskrbi za pospešeno mikrocirkulacijo, prekrvavitev ter regeneracijo kožnega tkiva. Naravni način pomeni prednost zaradi samega pristopa, ki ga organizem sprejema ter ne vzpostavi obrambnih aktivnosti.

Biodermogeneza je pozitivna izkušnja številnih oseb, poleg odprave kožnih nepravilnosti se je z njo opazno izboljšala njihova samozavest in samopodoba.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori