Angelske karte

November 28, 2017 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Poznate vedeževanje iz kart? Ste mogoče slišali zanj, mogoče je komu vaših bližnjih nekdo natančno povedal prihodnost s pomočjo kart, morebiti se odločate za to metodo, iščete nekoga, ki bi vam pri tem pomagal, ipd. Če vas še vedeževanje ni prepričalo in imate občutek, da so vmes kakšne temačne sile, se lahko odločite za metodo vedežavanja s kartami, katerim rečemo kar angelske karte ( http://www.balzamika.si/vedezevanje/angelske_karte).

Angelske karte za prerokovanje

Angelom vsi zaupamo in vemo, da so dobri in običajno molimo prav k njim. Zanašamo se na njiohovo pomoč v situacijah, ko ne vidimo izhoda ali pa zgolj, ko potrebujemo pomoč. Kakorkoli, angeli so običajno tisti, ki veljajo za dobre in jih zato tudi prosimo za pomoč. Ker pa nimamo vsi enakih videnj, enakega dara, da da bi videli v prihodnost ali pa dobro razumeli njihove karte, je prav, da se odločimo za vedeževanje z angelskimi kartami. Zgolj nekdo, ki se nanje spozna in točno ve, kaj katera sporoča, nam bo znal najbolje jih prebrati.

angelske karte

Vedeževanje z kartami

Na podlagi prebiranja, pa bomo lahko sklepali o nadaljnih korakih, mogoče nam razkrijejo še kaj neznanega, mogoče nas usmerijo, ipd. Vsekakor pa pričakujemo veliko od vedeževanja, kajne? Res pa je, da je tudi odvisno od samega vedeževalca ali vedeževalke, koliko nam bo razkril/a.

prerokovanje preko sms sporočila

Namreč, nismo vsi za vse in velikokrat se kdo ušteje ter se napoti nekomu, ki mogoče ni najboljši jasnovidec, ga ta razočara in je potem normalno nad tovrstnimi stvarmi skeptičen. Če pa se bomo odločili za nekoga, ki ve, kaj počne in dodobra pozna angelske karte oziroma metodo s katero vedežuje, smo presenečeni nad njegovim videnjem in odgovori in bomo morebiti želeli še kdaj ga obiskati. Ponavadi to počnemo, ko imamo kakšna vprašanja, na katera nam žal nihče drug ne zna odgovoriti, ker tudi sami ne vidimo prihodnosti, pa se odločimo za to rešitev, ki je vsekakor lahko odlična izbira, če se le prepričamo, da pred nami sedi zares človek, ki je pravi vedeževalec.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori