Wellness center Beli lotos Šenčur

May 19, 2013 | Avtor: | Objavljeno v Podjetja

Pojem wellness je sestavljen iz besed well-being in fitness. Torej gre za pojem, ki zajema dobro počutje in dobro telesno pripravljenost. Wellness ne pomeni le razvajanja v lepotnem salonu, ampak predstavlja celoten življenski slog oziroma način življenja, ki združuje vse področja, katera vplivajo na dobro počutje in telesno pripravljenost. Pojem wellness torej zajema redno telesno aktivnost, zdrav način prehranjevanja, duhovno in duševno sprostitev ter počitek, predvsem pa tudi sam pozitivni pristop do življenja. Gre za zavestno ohranjanje in krepitev zdravja, za kar pa poskrbimo sami, poleg tega pa nam pri tem lahko pomagajo tudi drugi.

Pri ohranjanju in krepitvi zdravja nam namreč pomaga tudi tajski wellness center Beli lotos s svojimi storitvami. Beli lotos Šenčur ponuja tajsko masažo in ostale masaže, storitve, ki poskrbijo za nego telesa in obraza, manikuro, pedikuro, različne kopeli in pa obisk savne. Tajski wellness center ponuja tudi možnost paketov in darilnih bonov, s katerimi boste razveselili prav vsakogar.

Tajski wellness center Beli lotos se nahaja v poslovni coni A18 v Šenčurju. Na spletni strani podjetja boste našli kontaktne podatke, Beli lotos pa je možno najti tudi na družbenih omrežjih. Wellness center je odprt vse od ponedeljka do sobote in sicer 12 ur na dan, torej od 10.ure dopoldne do 22.ure zvečer. Na spletni strani tajskega centra Beli lotos boste našli cenik storitev, lahko pa si boste ogledali tudi galerijo slik. Spletna stran centra Beli lotos pa vas redno seznani tudi z raznimi obvestili in drugimi novičkami, povezanimi z wellness centrom.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori