Vrtne garniture

November 24, 2010 | Avtor: | Objavljeno v Podjetja

Kadar so primerne temperature in pravi letni čas, prav vsak rad posedi na prostem. Pa naj bo to na balkonu, terasi ali pa na zelenici za hišo, v paviljonu ali pod nadstreškom. Seveda pa za to potrebujemo vsaj nekaj, kamor bomo sedli, še boljše pa je, če imamo na voljo tudi mizo, kamor lahko postavimo skodelico kave, kjer lahko razgrnemo časopis ali pa postavimo prigrizek za goste.

Vsekakor ni vseeno kakšno vrtno garnituro izberemo. Nihče namreč ni zadovoljen, če ga prav kmalu začne boleti hrbet zaradi neudobnega stola ali klopi, ter če mora ves čas paziti, da ne razlije svoje pijače, ker se miza preveč ziblje. Prvi dve stvari, ki sta pomembni, sta torej udobje in kvaliteta, hkrati pa je dobro pomisliti tudi na izgled. Lepa vrtna garnitura v urejenem kotičku poskrbi za res prijetno vzdušje in zato se bodo tako domači kot tudi gostje tam radi zadrževali.

Marsikdo se boji izbrati leseno vrtno garnituro, ker prostor, ki ji je namenjen, morda ni zaščiten pred vremenskimi vplivi in se zato rajši odloči za garniture iz umetnih mas. Vendar pa je bojazen popolnoma odveč, saj je pravilno obdelan les proti vremenskih vplivom kvalitetno zaščiten, življenjsko dobo pa mu z uporabo pravih premazov lahko še podaljšujemo. Občutek domačnosti in topline, ki jo les izžareva, pa lahko pri izdelkih iz umetnih materialov tako ali tako zaman iščemo. Narava ima pač svoj šarm, ki ga lahko občutimo tudi v lesu.

Izbira lesenih vrtnih garnitur je pestra in vse kar morate storiti, je, da premislite, kaj točno bi želeli imeti, ob nakupu pa se pozanimajte še, kakšno nego lesena garnitura potrebuje, da bo kar najdlje ostala funkcionalna in lepa. Poleg vseh dobrih lastnosti lesenih garnitur pa ne smemo pozabiti še, da v je v času, ko se za okolje vse bolj zavzemamo, odločitev za naravne materiale izjemnega pomena.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Komentarji (1)

  1. V Mizarstvu Černoša vam od te pomladi ponujamo kvalitetne lesene vrtne garniture.
    Vabljeni k ogledu naše strani http://www.acmizarstvo.si kjer lahko najdete še ostalo pohištvo in vse informacije.

Odgovori