Otroška trgovina Bimbo.si

January 25, 2016 | Avtor: | Objavljeno v Podjetja

Med brskanjem po svetovnem spletu sem čisto slučajno naletela na otroško trgovino Bimbo.si. Moja hčerka je namreč nora na risanko Maša in medved in posledično na vse kar je vsaj malo podobno Maši. Sicer ne vem kaj sem točno iskala, a nekje na drugi strani googla sem videla njihovo stran. Že malce zdolgočasena od brskanja sem si rekla, še njih pogledam in neham. Verjeli ali ne, po tem sem brskala še dobre pol ure. In vseskozi na njihovi strani.

Ko je brskanje užitek

Že ob samem vstopu na njihovo stran me je presenetila svežina njihove strani. Je dovolj živahnih barv, kot naj bi bila otroška trgovina, a nič kričečega. Prvo pa sem se ustavila ob njihovem blogu, kjer sem našla kar nekaj zanimivih stvari, tudi o Maši in medvedu. Pomislila sem sama pri sebi, zakaj pa so na vrsti najprej njihovi članki in ne reklame ali artikli? A to sploh ni otroška trgovina? Potem pa sem skozi članke spoznala, da so njihovi članki poučni in stranke seznanijo z npr. novostmi v ponudbi, razlikami med izdelki in podobno. Postalo mi je jasno, da želijo strankam najprej ponuditi svoje znanje, ki ga stranke lahko potem s pridom uporabijo med brskanjem po njihovi ponudbi. No, to pa je nekaj novega sem si mislila. Ampak vseeno me zanima tudi kaj mi lahko ponudijo.

masaV iskalniku sem poiskala Mašo in ugotovila, da imajo še največjo ponudbo od vseh trgovin, ki sem jih obiskala. In toliko različnih artiklov, da sem pomislila. To pa je bolje, da moja hčerka ne vidi. Našla sem od oblačil, kostumov, kock punčk pa vse do kolesa. Po nekaj minutnem preletavanju ponudbe Maše pa me je zanimalo kaj vse ima ta otroška trgovina v ponudbi. Našla sem toliko stvari, ki bi jih z veseljem imela, da na koncu niti nisem več vedela kaj sem prvo želela. Opazila sem tudi, da pri njih ni nadležnih stranskih reklam zaradi katerih je bilo moje brskanje še prijetnejše. Navdušujoče pa je bila tudi hitrost delovanja njihove spletne strani. Strani mi je odpiralo tako hitro, da sem si želela, da bi mi računalnik moje datoteke odpiral tako hitro.

Otroška trgovina Bimbo.si me je prav zagotovo prijetno presenetila in res mi ni jasno kako to, da je do sedaj še nisem spoznala oziroma našla v spletu. Mislim, da si zaslužijo, da jih spozna še kdo in zato delim mojo prijetno izkušnjo. Res, da pri njih sedaj še nisem nič naročila, ker moram potipati še hčer, a glede na videno bom zagotovo in najbrž kaj več kot samo en izdelek

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori