Najbolj ugodni tonerji vas čakajo pri nas!

July 17, 2017 | Avtor: | Objavljeno v Podjetja, Predstavitve spletnih strani

Toner123.si je slovenska spletna trgovina, ki vam ponuja izredno veliko izbiro potrošnega materiala za vse vrste tiskalnikov. Na voljo so raznoliki tonerji ter kartuše proizvajalcev, kot so Canon, Epson, HP, Lexmark, Samsung, Brother in še mnogo drugih. Na voljo so tako originalni kot kompatibilni tonerji ter kartuše. Poleg tega pa so na voljo tudi nekateri drugi izdelki – recimo trakovi in etikete za tiskanje. Obiščite našo spletno trgovino in si poglejte, kaj vse imamo v ponudbi!

Kaj vse ponujamo?

Tonerji in kartuše v naši spletni trgovini so na voljo v različno velikih embalažah. Večje embalaže so seveda cenejše, prav tako pa nudimo tudi komplete potrošnega materiala za tiskalnike. Z nakupom kompletov tonerjev lahko še dodatno prihranite! Pri tem pa ne pozabite preveriti še dodatnih ugodnosti, ki smo jih pripravili za vas! Čakajo vas namreč različne akcije in popusti.

Barvni tonerji za podjetja.

 

Enostavno iskanje po spletni trgovini vam omogoča, da boste tisto, kar iščete našli brez težav. Različne kartuše in tonerji za tiskalnike so razdeljeni glede na proizvajalca ter po modelih tiskalnikov oziroma oznakah na samemu potrošnemu materialu. V primeru, da slučajno kljub temu ne najdete določenega izdelka, nas brez težav lahko kontaktirate. Z veseljem vam bomo pomagali najti tisto, kar iščete.

Trudimo se, da imamo za vas vedno pripravljene tonerje in kartuše na zalogi. Tako lahko brez težav naročite tudi več enakih izdelkov ter s tem prihranite. Na tak način lahko namreč znižate poštnino, ki je že tako ali tako zelo ugodna. Če s katerim koli izdelkom ne bi bili zadovoljni, ga brez težav vrnete! Jamčimo namreč kakovost prav vseh izdelkov, ki jih prodajamo. Poleg tega pa nudimo tudi najem tiskalnikov. Za več informacij obiščite našo spletno stran ali nas pokličite!

Zakaj izbrati nas?

  1. Ker smo profesionalni.
  2. Ker omogočamo hitro dostavo.
  3. Ker vam pri nakupu lahko svetujemo.
  4. Ker smo zagnana ekipa, ki se trudi za svoje stranke.
  5. Ker se pri nas dobijo kartuše in tonerji za prav vse tiskalnike.

 

Barvni toner

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori