Kvalitetno opremiti svoj dom

April 21, 2011 | Avtor: | Objavljeno v Podjetja

Imamo novo hišo ali stanovanje in si seveda želimo, da bi ga opremili kar se da kvalitetno in po naših željah. Če želimo, da resnično izgleda točno tako kot smo si zamislili, potem verjetno ni odveč reči, da bomo posegli po kvalitetnih izvajalcih, ki nam to omogočijo.

Da bi imeli res poplno svobodo pri izbiri materialov, barv, in oblik pohištva, ki ga želimo, bomo poiskali kvalitetnega mizarja, ki izdeluje pohištvo po merah. Kot pri vsaki dejavnosti, tudi tu želimo zanesljivega izvajlca, s tradicijo in izkušnjami. Predvsem pa resnega in ne takšnega, ki bi se utegnil izmikati ali “skrivati”. Pri ocenjevanju resnosti podjetij veliko povedo njihove predstavitve. Preprosto lahko, na nek način, resnost ocenimo že s podatkom o tel. številki. Če ima neko podjetje stacionarno tel. številko, to pomeni da ima stalen naslov, da je konstantno, da se ne rabi izogibati stikov s strankami, itd. Če tega podatka ni navedenega že obstaja večja verjetnost, da je podjetje naravnano k velikemu zaslužku z malo vlaganja, hkrati pa izogibanju nezadovoljnm strankam. Nenazadnje, telefonske številke mobilnih telefonov je zelo preprosto menjati.

Nekateri pravijo, da če izberete nekoga, ki se ukvarja le z enim podorčjem (recimo kuhinjami), da le to področje verjetno obvlada. Vendar to ni nujno pravilo. Če med referencami opazite, da se pri nekomu pojavljajo različni izdelki za različne potrebe, potem gre verjetno za človeka, ki obvlada več stvari in ne samo en design in en koncept. Takšen človek zna izpolniti tudi še tako zapleteno zamisel, hkrati pa lahko poskrbi za več opravljenega dela (več prostorov, itd…) in manj iskanja novih dobrih obrtnikov.

Mizarsko podjetje Mizarstvo Anton Černoša s.p. (www.acmizarstvo.si) poskrbi ravno za to, da vaše želje postanejo kvalitetna resničnost.
Izdelujemo vse: kuhinje, jedilnice, spalnice, dnevne sobe, otroške sobe, pisarne, gostinske prostore, vrtne garniture, vrata, okna, …
Skratka pohištvo po vaši meri.
Vabljeni, da nas obiščete na spletni strani www.acmizarstvo.si ali v našem podjetju.

Avtor:

Do sedaj je napisal 1 objav.

Odgovori