Kopalniško pohištvo

February 6, 2011 | Avtor: | Objavljeno v Podjetja

Kopalniško pohištvo

Za popolno ureditev kopalnice je poleg skrbno izbranih keramičnih ploščic, armatur, sanitarne keramike, ter tuš kabin ali kadi za dopolnitev funkcionalnosti prostora zelo pomembno tudi pravilno izbrati kopalniško pohištvo. Pri izboru je potrebno upoštevati velikost kopalnice in njene prostorske zmožnosti.

Sam izbor pohištva se navadno začne pri umivalniku, ki je lahko samostojna enota ali pa sestavni del kopalniške omarice. Umivalnik je lahko vgradni, polvgradni, podvgradni ali skledasto postavljen na pultno površino, lahko pa se za kombinacijo z omarico izbere tudi dvojni umivalnik. Kopalniško pohištvo dopolnjujejo različna kopalniška ogledala, ki so lahko enake širine, kot je pultna površina umivalnika, lahko pa se odločite tudi za ozke, pokončne linije, ovalne oblike, z modernim, minimalističnim ali baročnim okvirjem. Ogledalo se velikokrat kombinira z dodatno stensko razsvetljavo.

Med kopalniško pohištvo spadajo tudi razne viseče ali stoječe omarice, predalniki, odlagalne poličke, odvisno od posamezne serije proizvajalcev. V dizajnu prevladujejo geometrijske, minimalistične linije, ki prinašajo v kopalnico jasnost in preprostost. Trendovske so bele, visoko sijajne omarice, prav tako pa tudi omarice v različnih lesnih odtenkih, kot so bukev, oreh, breza, wenge, …itd. Kopalniško pohištvo dopolnjujejo dekorativni elementi, kot so aluminjasti, kromirani ali inox ročaji, steklene police, vratca omaric in pulti, ter razni barvni potiski.

V naših razstavno-prodajnih salonih vam nudimo kopalniško pohištvo priznanih proizvajalcev Kolpa, Novabagno, Victoria, Laufen in Jika.

Avtor:

Do sedaj je napisal 1 objav.

Odgovori