Fajn prostori & fajn ekipa

June 5, 2016 | Avtor: | Objavljeno v Podjetja

Fajn prostori + fajn ekipa = pozitivna energija.

Čisto preprost in smiseln izračun, a za mnoge tako težko predstavljiv, kaj šele uresničljiv. Je pa to stavek, s katerim lahko zelo dobro opišemo podjetje Optiweb.

V kolikor še niste bili na obisku pri Optiwebovcih ali pa kje zasledili slike njihovih prostorov, vam povemo, da so le-ti res FAJN! Miha Lavtar, direktor podjetja, je v te nove poslovne prostore vložil kar precej energije, časa in denarja. Vendar pa je to, kar je iz tega nastalo, danes že skorajda nepomembno. Glavni namen, ki ga je Miha želel doseči je bil tak, da bi se zaposleni na delovnem mestu počutili kot doma. No ali pa vsaj približno tako.

Brez fajn ekipe pa tudi ne gre. Da se nekje počutimo kot doma, mora biti tudi vzdušje takšno. Slednjega pa ne ustvarjamo le mi sami, temveč čisto vsi, ki so tisti trenutek tam prisotni. Zatorej je za dobro vzdušje zelo pomembno, koga imamo ob sebi. V podjetju Optiweb pa lahko le »potrkamo na les«, da je Mihu uspelo sestaviti ekipo iz samih dobrih ljudi.

Rezultat fajn prostorov in fajn ekipe pa kot smo že v začetku dejali, je v pozitivni energiji. Brez nje bi bilo vsakodnevno delo res dolgočasno in mučno. Tako pa se pozitivna energija odraža v raznoraznih uspehih, ki jih nizajo Optiwebovci in v čedalje večjem številu zadovoljnih strank. Prav tako pa imajo zaposleni zaradi takšne pozitivne energije veliko več volje in motivacije za delo in doseganje novih ciljev – ne le službenih temveč tudi osebnih. Ker je na delu tako prisotna pozitivna energija, je dostikrat prisotna tudi sinergija. Z njo pa je zaposlenim omogočeno, da se neko delo opravi hitreje in kakovostneje. Hkrati pa zaposlenim tudi olajša delo, saj vsak posameznik pač ne more biti za vsako stvar specialist, kajne?

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori