Vi-da studio: zasebna zdravstvena dejavnost in trgovina

January 8, 2014 | Avtor: | Objavljeno v Podjetja

Leta 1995 je bilo ustanovljeno podjetje Vi-da studio. Vse od ustanovitve to podjetje vodi gospa Vida Potočnik, ki ima izkušnje iz Oddelka za plastično kirurgijo in opekline ter je višja delovna terapevtka. V vseh letih delovanja podjetja se je nabralo kar precej izkušenj, danes pa vam podjetje Vi-da poleg zasebne zdravstvene dejavnosti nudi tudi veleprodajo in maloprodajo različnih artiklov, ki vam lahko pomagajo na poti do optimalnega zdravja in kvalitetnejšega življenja. Prodajni program spletne trgovine Vi-da zajema artikle iz področja medicinskih pripomočkov, kozmetike in pa tudi nekaterih prehranskih dopolnil. Gre za ponudbo kvalitetnih izdelkov, kjer pa lahko z vsakim nakupom tudi prihranite.

Če torej pogledamo bolj podrobno, kaj vam spletna trgovina Vi-da nudi pa ugotovimo, da v kategoriji medicinskih pripomočkov lahko kupite razne silikonske obliže, opornice in naprstnike. Kar se tiče kozmetike boste lahko tudi vi kupili kvalitetne in naravne artikle za nego brazgotin, kozmetiko iz klamatske alge in druge izdelke za otroke ter nosečnice. Poleg tega vam trgovina Vi-da nudi tudi naravno kozmetiko priznane švicarske znamke Crosmerba, torej različne kreme, olja in druge izdelke. Ponudba prehranskih dopolnil v spletni trgovini Vi-da pa zajema super hrano in sicer klamatsko algo, probiotike ter tudi hialuronsko kislino.

Če si želite še več informacij o podjetju in trgovini Vi-da, vam priporočamo, da obiščete spletno stran www.vidastudio.si. V primeru dodatnih vprašanj pa se seveda lahko obrnete na dano telefonsko številko ali pa na elektronski naslov preko katerega vam bodo strokovnjaki z veseljem svetovali.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori