Vgradne omare Alp’Lux

June 30, 2011 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Alp’Lux so gradne omare in predelne stene z drsnimi vrati za različne rešitve opremljanja bivanjskih prostorov po meri. Njihova posebna prednost je, da se z izborom odličnih materialov skladajo z ostalimi pohištvenimi programi Alples. Z vgradno omaro lahko dopolnite otroško sobo Planet, spalnico Harmonija, spalnico Balada, dnevno sobo Regina…..

Izkoristi se lahko prav vsak kotiček, tudi v zahtevnejših prostorih kot so mansarde, stopnišča, prostori nepravilnih oblik. Poleg tega so z vgradnimi omarami Alp’Lux na voljo nove rešitve prehodov med prostori, kjer elegantna predelna stena ločuje in povezuje hkrati.

Z omarami od tal do stropa se pridobi dodatni odlagalni prostor prav tam, kjer pri klasičnih omarah ostajajo odprtine in reže, na katerih se nabira največ prahu, to je med vrhom omare in stropom ter med omaro in steno zadaj.

Pri izbiri zunanjega videza vgradnih omar se kupci lahko odločajo med 7 lesnimi in 13 barvnimi dekorji Alplesovih programov, barvnimi stekli, ki so izdelani iz kaljenega stekla v 6 različnih barvah in ogledali.

Da je tudi notranja ureditev vgradnih omar Alp’Lux povsem prilagojena željam in potrebam uporabnikov, je poskrbljeno z bogato izbiro notranje opreme. Notranjost omar je v elegantni sivi barvi. Za opremo pa so na voljo police in predalniki različnih dimenzij s polnim izvlekom in mehkim zapiranjem, izvlečne košare in obešalniki za boljši pregled nad vsebino omare, za več svetlobe pa poskrbi luč, ki se samodejno vklopi ob odpiranju vrat omare.

Izberite pravo rešitev za vaš dom, izbira je vaša, vgradne omare Alp’Lux pa brez dvoma prava odločitev.

Avtor:

Do sedaj je napisal 1 objav.

Odgovori