Vedeževanje iz kavne usedline in iz dlani

December 25, 2012 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Danes se večinoma uporablja sodobne načine vedeževanja. Večinoma poteka vedeževanje kar po telefonu ali preko televizijskih ekranov. Ni več potrebno iti do vedeževalca in biti z njim v stiku. Nekateri še vedno prisegajo, da je za kvalitetno vedeževanje potrebno iti do vedeževalca, da se vzpostavi nek poseben stik, da se lahko pretaka neka posebna energija. Mnenja so zelo različna. Zato se mora vsak posameznik odločiti po svoji vesti, kar njemu najbolj ustreza. Vedeževanje je osebna stvar in odločitev posameznika.

Kako poteka vedeževanje iz kavne usedlime?

Najprej mora spraševalec popiti turško kavo, ki mora biti skuhana v beli skodelici. Šele nato poteka vedeževanje. Ko je kava popita, se obrne kavno skodelico in se jo postavi na krožnik. Na usedlini se oblikujejo posebni vzorci, ki jih je potrebno znati razložiti. Zelo je pomembno kako si posamezne odtise razložimo v sodelovanju z drugimi simboli. Vedeževalec se mora prepustiti intuiciji in za vedeževanje mora biti vzdušje sproščeno in prijetno. Pomembno je tudi na katerem delu skodelice so posamezni simboli. Za vedeževanje je pomembno koliko so simboli izraziti. Večji pomen imajo tisti simboli, ki so veliko bolj izraziti.
• Okoli ročaja – levo predstavlja spraševalca, desno predstavlja partnerstvo.
• Proti dnu skodelice – simboli simbolizirajo preteklost.
• Na zgornjem robu – prihodnost in sedanjost.
• Na dnu – oseba ima velike težave.
Vedeževanje iz dlani. Ponovno se je pojavilo v 19.stoletju. Vmes je izumrlo, ker so ta način v srednjem veku označili za čarovniško metodo. Izhaja pa iz Sumerije in Egipta. Vedeževanje poteka s pomočjo razlage črt na dlani. Najpomembnejša je glavna črta, ljubezenska črta in življenska črta. Vse te črte se skozi življenje spreminjajo. Črte, ki so na levi strani dlani opisujejo človekovo usodo, oziroma kar je nekomu že prirojeno in ne more spremeniti. Črte, ki so na desni strani dlani nam sporočajo kako lahko vplivamo na usodo in kaj lahko postorimo sami. Zelo pomembna je tudi čvrstost roke, kakšna je koža(groba, gladka, barva kože) , kakšna je oblika dlani in zelo pomembnen je stisk roke. Za vedeževanje je pomembna tudi oblika prstov in blazinice na prstih. Blazinice in prsti so povezani s posameznimi planeti.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori