Turkiz

June 27, 2017 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Ali veste, kateri je rojstni kamen za vse, ki so rojene v znakih Škorpijona, Ribe ali Strelca? Zagotovo je to kamen turkiz, ki sploh za ljudi rojene v omenjenih znakih, ima izjemno moč. In, kaj mislite, kaj bi bilo najbolj primerno in najboljše darilo za nekoga, ki je rojenih v teh znakih? Zagotovo kristal, ki lahko tako močno pozitivno vpliva na njihovo življenje, da vam bodo zagotovo hvaležni zanj. Seveda je dobro, če si tudi zase omislite kristal, ki vam bo vselej v pomoč.

Verižica astro

Kar je odlično je to, da so danes kristali običajno že narejeni ali pa direktno vgrajeni v nakit, kar pomeni, da jih lahko nosimo kot modni dodatek, ki se poda prav vsem oblačilom in je tako vselej z nami. Če pa nismo ljubitelj nakita, pa ga lahko enostavno postavimo v žep, denarnico ali kam drugam in kjer bo vedno z nami, nas ščitil in pomaga pri vsakdanjiku.

V življenju se nam pripetijo razne situacije, ki lahko pustijo slabe stvari, katerim rečemo blokade in nas ovirajo v prihodnje in se sploh ne zavedamo, kako močan vpliv imajo in kdaj so se nam nabrale. In teh se seveda moramo znebiti, če želimo še naprej uspešno delovati. Prav tako se nam velikokrat kdaj na kakšnem področju zalomi in se nas lotijo stvari, s katerimi se ne znamo spoprijeti in se boriti z njimi. Takrat si želimo in bi potrebovali naravnost nadnaravno moč, ki bi odnesla vse slabo. In čeprav se mogoče zdi neverjetno, je to lahko pravi kristal, ki je značilen za naš rojstni kamen, kot je recimo tudi turkiz, z neverjetno močjo, s katero lahko reši marsikatero področje v našem življenju.

Vlijte dih in življenje nekoga ali vase, pomagajte se mu znebiti raznih blokad, odprite nove in zanimive, mirne in polne spokoja, veselja, blaginje poti. Uresničite svoje ali tuje želje in si ali mu/ji zagotovite kristal, zaradi katerega bo zagotovo večno hvaležen/a.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori