Tudi punce imajo rade nogometne igrice

March 9, 2011 | Avtor: | Objavljeno v Zabavno, smešno

Igre pridejo vedno prav, kadar je dolgčas, pa tudi kar tako, brez posebnega razloga. Če imamo v službi dela čez glavo in potrebujemo odmor, iz pisarne pa pač ne smemo kar tako brez utemeljenega razloga, si bomo kaj kmalu privoščili kakšno internetno igro. Na skrivaj, seveda. Ali pa kadar ponoči ne bomo mogli spati. Tudi v takih trenutkih si bomo morda pomagali tako, da se bomo lotili priljubljene online igrice.

Večinoma drži, da imajo moški radi drugačne igre kot ženske. Vendar je vse več izjem, ki potrjujejo pravilo. Tudi punce se namreč kaj rade lotijo nogometnih igric, fantje pa sem ter tja zaidejo med igre, ki naj bi sicer bile namenjene ženskemu spolu. Sicer pa ali niso igre namenjene zabavi in ne razlikovanju med tem in onim spolom? Vsak se bo lotil tistega, kar mu odgovarja, pa naj bodo to kuharske igre, igre parkiranja ali športne igre.

Še posebno kadar je druščina, ki se želi zabavati z online igrami, mešana, takrat ni pomembno, kakšna igra se odvija na ekranu. Takrat je pomembno le, da se imajo čisto vsi dobro, ter da je zabava prijetna.

Preden razmišljate o tem, katere igre niso primerne za ženske in katere se za moške ne spodobijo, se spomnite na to, da so najboljši kuharji prav moški, čeprav jih mnogo še vedno misli, da to ne drži. Pa tudi mnogi moški vozniki se lahko skrijejo pred dirkalnimi spretnostmi predstavnic nežnejšega spola, kljub temu da so vsi prepričani, da punce ne znajo niti parkirati.

Kadar igrate nogometne igrice, torej povabite tudi dekleta zraven, lahko pa se skupaj odločite za igre parkiranja ali pa kakšno drugo internetno igrico. Tudi če se boste moški preizkusili v igrah, ki naj bi bile namenjene puncam, vam ne bo padla krona z glave, seveda pa velja tudi obrano. Važno je namreč le, da si z dobro voljo krajšate čas.

Avtor:

Do sedaj je napisal 2 objav.

Odgovori