Torbice za modne navdušenke

March 30, 2016 | Avtor: | Objavljeno v Razno

ženske torbiceUrejen in moden videz je želja marsikatere ženske. Marsikatera poskrbi za svoja oblačila, jih skrbno izbere ter jih uskladi s čevlji in ostalimi dodatki, pri tem pa pozabi, da je treba za popoln videz h kombinaciji dodati tudi lično torbico, ki vašemu videzu da piko na i in ga zaokroži v zaključeno celoto. Prav zato samo ena torbica v omari nikakor ni dovolj, saj ta ne more biti univerzalna za vse priložnosti in modne kombinacije.
Prave modne navdušenke vedo, da potrebujejo torbice, ki jih lahko skombinirajo na različne načine, tako velike kot majhne, takšne za v gledališče in takšne za vsak dan. Nekatere med njimi so bolj praktične, druge pa bolj elegantne, a vedno se da najti tudi odličen kompromis med praktičnostjo in eleganco. Če ste ena tistih žensk, ki zaradi praktičnosti hodi naokrog z veliko torbo ali celo nahrbtnikom, potem je danes čas, da s tem prenehate in ugotovite, da praktičnost ni izključujoča z lepim videzom.

Izberite pravo zase!

Premislite, kakšna ženska ste in kakšne torbice vam ustrezajo. Pripravili smo vam kratek vprašalnik, ki vam bo pomagal pri tem!

– Ste ena od tistih ženk, ki s seboj vedno nosi skorajda pol stanovanja in ima vedno s seboj še kakšno stvar za vsak primer? Ali pa s seboj nosite le najnujnejše? Glede na to lahko izberete velikost vaše torbice!

– Morate biti v službi zelo elegantni in formalno oblečeni ali si lahko privoščite nekoliko več sproščenosti pri oblačenju? Zahajate v gledališče, opero ali v druge kulturne ustanove oziroma se radi udeležujete različnih prireditev? Torbice zase izberite glede na priložnost, za katero jih boste potrebovali. To velja tako za barvo kot njihovo velikost in obliko.

– Kakšen je vaš slog? Radi izstopate ali pa ste raje oblečeni bolj klasično? Tudi odgovor na to vprašanje vam lahko pomaga pri izbiri prave torbice.

Ena ni nikoli dovolj!

Nekatere ženske nosijo eno samo torbico, dokler se ta ne obrabi, saj se jim zdi neumno zapravljati za novo, dokler je stara še čisto ok. A četudi jih imate v svoji omari več, to še ne pomeni, da ste zapravljive, temveč boste vsako izmed njih manjkrat nosile, kar pomeni, da bo zdržala dalj časa. Zato se vedno splača investirati v torbice in vsake toliko kupiti še kakšno novo, tako da boste imeli v svoji omari vedno na voljo kakšno, ki bo ustrezala kombinaciji oblačil, v katero se boste oblekli!

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori