Tisk na majice za posebne priložnosti

November 4, 2013 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Tisk na majice , kot ga dobite tu www.sekom-grafika.si/tisk-majic ni le primeren za promocijo podjetja ali dejavnosti. Vse več se uporablja tudi ob posebnih priložnostih kot so rojstni dnevi, fantovščine, dekliščine, rojstva ali poroke. Ob teh posebnih priložnostih se ljudje odločajo za tisk na majice, ki je humoren in velikokrat predstavlja celo rdečo nit zabave. Če nimate ideje za kreativen ali smešen napis, povprašajte ponudnika tiska na majice in z veseljem vam bodo pomagali. Podjetja, ki se ukvarjajo s to dejavnostjo imajo običajno lastne grafike in primere napisov, ki jih lahko uporabite na svojih majicah.
Sekom Grafika
Našteli bomo nekaj pogostih primerov, ki vam lahko dajo idejo za vaše majice. Osredotočili se bomo le na majice s smešnimi napisi:
Tiskanje majic za dekliščine:
– Če v nebesih ni »borovničk«, jaz ne grem gor!
– Babe smo »žleht«!
Tiskanje majic za fantovščine:
– Svet sloni na mladih, mladi pa na »šanku«.
– Če v nebesih ni piva, jaz ne grem gor!
– Ne pijem več, manj pa tudi ne.
Tiskanje majic za nosečnice:
– Pridem Marca (oziroma mesec predvidenega rojstva)
– »Švercam« lubenice
– »Kinder« Jajček
Tiskanje majic za rojstne dneve:
– 50? Zahtevam ponovno štetje!
– 50 jih imam, pa kaj?!
– Mlad sem 50 let.
– 1950, takšnih ne delajo več.
Za različne kreativne napise in grafike se lahko obrnete na podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju tiska, Sekom grafika d.o.o. Majice vam lahko izdelajo v zelo kratkem času, in sicer že od 15 minut dalje. Nudijo pa tudi druge storitve kot so npr. vezava diplomskih, magistrskih in doktorskih nalog ter druge tiskarniške storitve.

Avtor:

Do sedaj je napisal 257 objav.

Odgovori