ThetaHealing spreminja

September 23, 2011 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Čas je za spremembe v vašem življenju. Nekateri želite pomagati sebi, nekateri drugim, eni bi pa radi rešili svet. ThetaHealing je metoda, s katero je to mogoče.  V treh dneh, kolikor traja seminar, se naučimo reprogramirati svojo podzavest, odstranjevati strahove, negativna čustva, opravljati vpoglede v telo, kopati prepričanja (iskati izvor zanje), izvajati vpoglede v prihodnost, odpravljati psihične kavlje, ujete duše in padle duhove, ter med drugim si aktiviramo kromosome mladosti in vitalnosti, odpravimo genetske napake in še veliko več.

“Ko sem po naključju izvedela za theta healing seminar, sem začutila, da je to tisto pravo, da bo to moj premik. In dejansko se je zgodil, še sedaj komaj verjamem. Prebodla sem nevidno mreno, ki me je vse življenje pred tem omejevala. Vse, kar sem imela do zdaj v sebi, je prišlo na plano in lahko rečem da sem popolnoma drug človek, sedaj sem Špela, tukaj in zdaj,” pravi Špela iz Kranja.

V mesecu septembru sta še dva ThetaHealing seminarja. Ta vikend je začetni seminar ThetaHealinga v Beltincih, zadnji vikend v septembru oziroma prvi vikend v oktobru smo v Mariboru, nato naslednji vikend ponovno v Ljubljani in nato še na Obali. Sicer pa je skoraj vsak konec tedna v kakšnem kraju v Sloveniji začetni seminar ThetaHealinga.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori