Prodaja žaganega lesa

June 22, 2013 | Avtor: | Objavljeno v Podjetja

Podjetje Breza commerce deluje od leta 1991, ko se je Edo Oblak samozaposlil. Danes je Edo vodja podjetja in je zadolžen za nabavo, prodajo in finance. Njegov brat Grega je vodja lesnega centra, podjetje pa se iz leta v leto širi ter ima tako vedno več zaposlenih. Največja prelomnica v razvoju podjetja Breza commerce je zagotovo izgradnja prodajno-logističnega centra v Todražu. Breza commerce je danes eno izmed vodilnih podjetij na področju lesne industrije, ki se ukvarja z nabavo, pripravo, sušenjem in prodajo rezanega lesa, odkupom in prodajo hlodovine ter tudi z uvozom in izvozom lesa. Podjetje se na slovenskem trgu sicer zadnjih deset let uveljavlja kot tudi eno izmed najhitreje rastočih podjetij. Podjetje namreč odlikuje velikost, ki nudi tudi večjo stabilnost, dostopnost, prilagodljivost ter prisotnost tako na domačem, kot tudi na tujem trgu. Breza commerce ima praviloma dolgoletne kupce, katerih znanje olajša optimiziranje zalog, poskrbi pa tudi za oskrbo več kot 500 mizarjev in lesno-predelovalnih podjetij.

Seveda se podjetje Breza commerce ukvarja tudi z žaganim lesom. V ponudbi podjetja boste namreč lahko našli več kot 60 vrst žaganega lesa, hlodovino iglavcev in plemenitih listavcev ter elementi in les za terase. Če obiščite spletno stran podjetja Breza commerce, torej www.breza-commerce.si , boste v ponudbi lahko pogledali katere vrste žaganega lesa si lahko zagotovite.

Breza commerce ponuja žagan les evropske vrste, med katere spada bukev, smreka, jelka, bor, macesen, oreh, hrast, breza, češnja, lipa, gaber, akacija, kostanj, sliva, hruška in še marsikaj. Poleg tega si lahko zagotovite žagan les eksotične vrste, kot na primer afromosio, ayous, bangkirai, framire, meranti, padouk, okoume, zebrano, ipe in podobno ter pa ameriške vrste žaganega lesa, kot so caroline pine, hemlock, ameriški oreh, ameriško češnjo, oregon pine in tako dalje. Za več informacij o nakupu žaganega lesa torej obiščite omenjeno spletno stran in si priskrbite kvaliteten priljubljen les.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori