Prijava patenta in zaščita blagovne znamke

June 21, 2017 | Avtor: | Objavljeno v Podjetja

Ste morda že kdaj slišali za podjetje, ki se imenuje Patent? Gre za podjetje, ki se dobro zaveda, da je razvoj družbe in gospodarski uspeh v veliki meri odvisen tudi od tega, kako je zaščitena industrijska lastnina. Izkušena in dobro usposobljena ekipa inženirjev, pravnikov, svetovalcev za blagovne znamke in drugi sodelavci v omenjenem podjetju nudijo celovite storitve na področju industrijske lastnine. V tem smislu lahko rečemo, da gre za podjetje, ki se predvsem ukvarja s patenti in blagovnimi znamkami. Omenjeno podjetje bo poskrbelo za prijavo patenta in zaščite blagovne znamke, poleg tega pa bo pomagalo tudi v primeru kršitve obeh zadev. Podjetje Patent tako stranke zastopa pred domačimi in tujiimi institucijami za zaščito industrijske lastnine. Preko uveljavljene in tudi preizkušene mreže zastopnikov po celem svetu tako podjetje svojim strankam pomaga tudi pri postopku pridobivanja in uveljavljanja pravic v tujini.

prijava-patenta

Če ste tudi vi aktivni na področju patenta in / ali blagovne znamke oziroma ste nekaj izumili ter si želite to zaščititi, je omenjeno podjetje zagotovo pravi naslov za prijavo in zaščito, tako patenta, kot tudi blagovne znamke. Vsekakor je pomembno za vas oziroma za vaš posel, da svoj izum oziroma svojo storitev ustrezno zaščitite in jo tudi prijavite tako, kot velevajo pravila. V kolikor vas zanima več o prijavi in zaščiti patenta oziroma blagovne znamke, vam svetujem, da obiščete spletno stran omenjenega podjetja in tam poiščete kar se da čim več informacij. Za dodatna vprašanja o prijavi in zaščiti patenta ali blagovne znamke oziroma za dodatna vprašanja o patentih in blagovnih znamkah na splošno pa seveda lahko kontaktirate strokovnjake, ki vam bodo z veseljem razložili zadeve.

V kolikor vas zanima prijava in zaščita patenta oziroma blagovne znamke, vas nagovarjam, da za omenjene storitve kontaktirate podjetje Patent. Prijavite svoj patent oziroma zaščitite svojo blagovno znamko tudi vi.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori