Prevajanje in tolmačenje s prevajalno agencijo Alkemist

January 20, 2013 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Imate težave s prevodi v druge jezike? Vam preglavice povzroča pisanje ali pa mogoče izgovorjava? Ne veste kam bi se obrnili?

Odgovor lahko poiščete na različnih spletnih prevajalnikih, ali pa preprosto poglejte v slovar. Ampak če želite prevesti neko daljše besedilo, vam nič od naštetega ne more pomagati, saj obstaja malo spletnih strani, ki prevajajo cela besedila v željen jezik.

Na spletni strani prevajanjealkemist.si vam ponujajo prevajanje besedil in ustno prevajanje ali tolmačenje.

Prevajajo v 110 različnih jezikov, zato boste med njimi zagotovo našli tistega, ki ga potrebujete.

Če imate težave s pisanjem besedil vam nudijo pomoč pri vseh področjih, kot so ekonomija, pravo, bančništvo, finance, strojništvo, šport, avtomobilska industrija, turizem, leposlovje, novinarstvo, programska oprema in še mnoge druge. S temi področji se srečujejo vsakodnevno, poiščejo pa vam tudi prevode iz vseh drugih področij. Pri prevajanju sodeluje več strokovnjakov, ki imajo vrsto izkušenj, zato so prevodi še toliko bolj natančni. Med prevajanjem upoštevajo vaše želje glede izrazov, sloga in reševanja nejasnosti.

Če vam preglavice povzroča izgovorjava in potrebujete pomoč pri komunikaciji, na primer s partnerjem ali stranko, vam nudijo tudi tolmačenje. Tolmači so zelo zanesljivi in vas lahko spremljajo na poslovnih sestankih s tujimi partnerji. Če ravno načrtujete mednarodni dogodek vam priskrbijo potrebno opremo za simultano tolmačenje, ter za to, da tolmačenje na dogodku poteka brez napak in nemoteno.

Izbirate lahko med naslednjimi vrstami tolmačenja, kot so simultano tolmačenje, konsekutivno tolmačenje, šepetano tolmačenje in znakovno tolmačenje. Več na: http://www.prevajanjealkemist.si/tolmacenje.

Če potrebujete pomoč pri prevajanju besedil ali izgovorjavi se obrnite na prevajalsko agencijo Alkemist, kjer vam nudijo pomoč pri vsem kar potrebujete in zagotovo vam ne bo žal, da ste se odločili zanje.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori