Ponudba kuhinj po meri

January 18, 2013 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Kuhinja je osrednji prostor našega gibanje, poleg tega se tam tudi zbere vsa družina. Zato je pametno imeti kvalitetno in lepo urejeno kuhinjo, ki jo boste z veseljem uporabljali in boste radi zahajali tja.

Kot večino ostalih stvari, tudi kuhinje lahko izdelujemo po naročilu. Izberite si kvalitetnega dobavitelja, ki vam bo prostor prišel izmerit. En izmed takih je tudi Mizarstvo Markelj. Narisal in pokazal vam bo skice, predstavil načrt dela, svetoval o najprimernejši prilagoditvi prostora, kakovostnemu materialu in razporeditvi pohištva, da bo kuhinja kar se da najbolj uporabna. Pokazal vam bo vzorce plošč, materialov in barv ter poiskal takšnega, ki se bo ujemal z vsem ostalim pohištvom. Na podlagi tega in vaših želj vam bo potem izdelal kuhinjo, v kateri se boste počutili domače.

Kuhinje imajo lahko starinski, klasični ali modernejši videz. Starinske se pojavljajo v kmečkih hišah na podeželju, klasične so narejene iz kombinacij lesa in so razgibanih oblik, moderne pa so v kombinaciji različnih barv in so pogosto iz furnirja. Kuhinje zgrajene iz furnirja so težje za vzdrževanje a imajo mehkejše, zaobljene linije. Ultrapas pa je zelo kvaliteten in trpežen material, ki se ga dobi v različnih barvah. Ta material je lažji za vzdrževanje in ima dolgo življenjsko dobo.

Kuhinje so lahko različnih oblik, materialov, barv, dizajnov. Zadnje čase se večina odloča za kombinacijo dveh barv, ampak izbira je povsem vaša. Tudi pulti imajo pomembno vlogo. Lahko so masivni ali iz ultrapasa, trpežnejši pa so zgrajeni iz granita in tehničnega kamna. Oglejte si ponudbo izdelave kuhinje po naročilu: http://www.mizarstvomarkelj.si/kuhinje-po-meri/.

Kuhinja po naročilu vam bo prihranila čas in spremenila vaše stanovanje v pomemben in prijeten del vašega doma.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori