Notranje in zunanje inox ograje

July 20, 2014 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Inox je sploh v zadnjih letih postal zelo priljubljen material za izdelavo ograj. Inox je izvrsten tako za notranje in zunanje ograje. Zaradi svoje vsestranskosti zelo hitro pridobiva na popularnosti. V primerjav z lesenimi ali železnimi ograjami, vzdrževanje inox ograj ni potrebno. Lesene in železne ograje je potrebno redno barvati in vzdrževati, saj drugače lahko pride do razpada materiala.

Inoxu pa z drugo besedo rečemo nerjaveče jeklo, to pomeni, da praktično ni vzdrževanja. Vse kar je potrebno je čiščenje umazanije. Moderni stroji vam omogočajo namestitev različnih oblik inox ograj, profili pa imajo lahko okrogel, ovalni ali pa pravokoten ter kvadratni zaključek. Pri notranjih inox ograjah so v uporabi tudi drugi materiali kot sta les in steklo, kombinacije omenjenih materialov vam lahko prinesejo resnično edinstvene ograje.

Cene inox ograj so različne in so odvisne od mojstra, ki vam ograjo postavlja. Ker je teža nerjavečega jekla lahka sta prevoz in namestitev ograje cenejša kot pri naprimer železnih ograjah. Inox ograje imajo pred drugimi ograjami kar nekaj prednosti, v končni fazi pa je odločitev vaša.

V Sloveniji najdete kar nekaj izdelovalcev ograj in izdelkov iz nerjavečega jekla. Podjetje Inoxia iz železnikov se ukvarja z izdelavo inox, železnih ter lesnih izdelkov. Specializirani so predvsem za notranje in zunanje inox ograje, nudijo pa vam tudi strojno obdelavo vseh materialov. Ker so njihovi izdelki res kvalitetni vam svetujem obisk spletne strani podjetja. Na spletni strani boste našli galerijo izdelkov, slike pa naj govorijo same zase. Oglejte si tudi druge storitve, ki jih ponujajo, če se odločate za ograjo iz inoxa, vam definitivno ne bo žal, če se boste odločili za njih.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori