Najem tiskalnika pri podjetju Smartprint

November 9, 2014 | Avtor: | Objavljeno v Tehnologija

Smartprint iz Velenja je dokaj mlado podjetje, ukvarja pa se z izposojo tiskalnikov in fotokopirnih naprav. Ideja ni ravno nova, je pa res, da je na Slovenskem trgu omenjenih ponudnikov zelo malo. Večina ljudi se še vedno odloča za nakup tiskalnikov saj so njihove cene zelo ugodne. Proizvajalci tiskalnikov si pogosto delajo minus z prodajo samih naprav, denar pa prinesejo notri z prodajo kartuš in tonerjev. Kartuše in tonerji so izjemno dragi predvsem zaradi izdelave ter črnil uporabljenih pri proizvodnji. Proizvajalci opreme vedno stremijo k izboljšanju kvalitete ter ponudbe, za take kampanje pa je potrebno kar nekaj denarja. Rezultat so sicer kvalitetni a dragi izdelki.

Precej cenejše boste skozi mesec tiskanja prišli z najemom tiskalnika, vem sliši se neverjetno a dejansko se cene izposoje tiskalnika začnejo že pri dobrih 30€ na mesec za določeno število kopij, kar sploh ni veliko. Svetujem vam, da si ogledate spletno stran podjetja Smartprint, trenutno so vam na voljo različni paketi od osnovnih pa do profesionalnih naprav. Za najem tiskalnika se lahko odločite tako kot osebni uporabnik ali podjetje. Primerjalne tabele na spletni strani vam bodo v veliko pomoč pri izbiri saj podrobno opišejo stroške tiskanja z različnimi kartušami.

Nudijo vam tudi brezplačen enotedenski preizkus njihovih storitev, v tem času pa vam je omogočeno neomejeno testiranje storitev. Prihranite že pri nakupu tiskalnika, nimate pa tudi nobenih stroškov z samim servisom in menjavo kartuš, saj za vse poskrbi podjetje Smartprint. Z najemom omenjenih naprav lahko zmanjšate stroške tiskanja do kar neverjetnih 80%, vsekakor ponudba, ki jo ne smete spregledati.

Avtor:

Do sedaj je napisal 475 objav.

Odgovori