Najboljša pizza

July 6, 2011 | Avtor: | Objavljeno v Razno

Prepričani smo, da je jed pizza nastala v Italiji. Vendar ni tako. Jed, ki je podobna pizzi se je pojavila že v Grčiji, ko se za državo Italija še ni niti vedelo in ni bila država Italija niti še na zemljevidu.

Najprej je bila ta jed mišljena za reveže. Vendar je postala pizza jed, ki je znana po celem svetu. V zelo kratkem času postala jed priljubljena tudi višjemu sloju. Še posebej je pizza priljubljena med otroci. Danes srečamo pizzerije že vsepovsod. In ko se odločate, kam bi radi šli na pizzo je Picerija Melita pravi naslov. Vsi, ki vam je pizza ena izmed najljubših jedi, vam priporočamo, da se odločite in obiščete znano pizzerijo, Pizzerija Melita. Tu dobite pizze vseh vrst. Jed je postala tako popularna, da ni države, ki nebi poznala pizze. Picerija Melita upošteva vse in še marsikaj drugega, kar velja za dobre in zelo okusne pizze. Najprej so pripravljali pizzo iz svežih rdečih paradižnikov, in zelo znanim belim svežim sirom mozzarella. Pizzerija Melita ne pozabi na zelene olive in svežo baziliko. S časom se je ponudba pic zelo povečala in Pizzerija Melita nam nudi pizze vseh vrst in okusov.

Picerija Melita vas ne bo nikoli razočarala. Tu lahko naročite mesne pice, vegetarianske pice in Pizzerija Melita ne pozabi niti na ribje pizze. Gostje zelo pohvalijo ribje pizza saj v pizzeriji dobite veliko vrst ribjih pizz in Pizzerija Melita se vedno bolj izpopolnjuje v ponudbi različnih vrst in različnih velikosti teh pic. Picerija Melita vam omogoča pizze po naročilu in pizze lahko dostavi tudi na dom. Poleg pizze na domu dobite vedno tudi pijačo. In še nekaj kar vam nudi Picerija Melita, kot redni gost dobite pri vsakem naročilu dodatni bon in Pizzerija Melita vam po naročilu desetih pizz nudi eno pizzo gratis.
Ne odlašajte obiščite Picerijo Melito, ne bo vam žal.

Avtor:

Do sedaj je napisal 1 objav.

Odgovori