Mtrgovina – najboljši sistem spletne trgovine

June 10, 2011 | Avtor: | Objavljeno v Predstavitve spletnih strani

Mtrgovina

Najboljši sistem spletne trgovine

Mtrgovina temelji na Magentu, odprtokodnem sistemu spletnih trgovin, ki se ponaša s svojo varno in zanesljivo zgradbo. Zaradi neskončnih možnosti prilagoditve nam sistem Mtrgovina omogoča popolno prilagoditev spletne trgovine potrebam in željam naročnika. Najbolj pomembno za naročnika pa je zagotovo dejstvo, da bo sistem spletne trgovine Mtrgovina vedno rastel skupaj z rastjo poslovanja, kar prinaša pomembno konkurenčno prednost, ko je potrebno poslovanje razširiti.

Grafične predloge

Ker smo ljudje vizualna bitja je pomembno, da vaša spletna trgovina izgleda privlačno za kupce. Oblikovalci Mtrgovin bodo poskrbeli, da bo izgled vaše spletne trgovine unikaten in da bo na kupce naredil močen vtis ter jih primerno vodil k zaključitvi naročila.

Unikatne grafične predloge

Vsaka resna spletna trgovina potrebuje unikatno grafično podobo, s katero resno nastopi na trgu in pred svojimi kupci. Podoba je vedno prva v neposrednem stiku s stranko, zato je pomembno da jo impresionira in da izpostavi za stranko pomembne podatke. Dobro zasnovana grafična predloga ima pomembno vlogo v prodajnem procesu, saj lahko s primerno postavitvijo in uporabo prave tipografije in drugih grafičnih elementov znatno pripomoremo k povečanju prodaje.

Če se boste odločili za izdelavo unikatne grafične predloge, bodo oblikovalci Mtrgovine poskrbeli, da bo vaša spletna trgovina zaživela v sveži podobi, zasnovana na podlagi vaših želja, idej, prepoznavnih elementov vašega podjetja in nenazadnje tudi na podlagi najnovejših smernic spletnega oblikovanja.

Tipske grafične predloge

Vsem uporabnikom Mtrgovine so na voljo tudi različne tipske predloge, med katerimi se najdejo celo brezplačne, kar omogoča kar najnižjo ceno vzpostavitve spletne trgovine. Glavni prednosti tipske predloge sta ravno cena, ter čas vzpostavitve, ki je veliko krajši, saj so predloge že izdelane. Imajo pa tipske predloge to slabost, da lahko enako podobo uporablja več spletnih trgovin hkrati, kar lahko v očeh kupca povzroči zmedo in negativno vpliva na njegovo zaupanje v trgovca.

Večina uporabnikov Mtrgovine, ki se odloči za uporabo tipskih predlog, zato le te vsaj nekoliko predela. Grafični oblikovalci lahko zamenjajo logotipe, barve in ostale elemente, ter tako predlogo vsaj za odtenek ločijo od ostalih.

Razširitveni moduli

Mtrgovina je zasnovana modularno, kar pomeni da se nove funkcionalnosti lahko enostavno in hitro dodajajo s pomočjo razširitvenih modulov. To omogoča hitre spremembe v spletni trgovini in enostavne povezave z npr. Spletnimi omrežji kot je Facebook ali pa dodajanje novih plačnih sredstev kot sta Moneta in kreditne kartice. Če potrebujete specifično funkcionalnost, za katero še ni izdelanega modula lahko naročite tudi izdelavo modula po naročilu. Tak modul vam lahko znatno prihrani čas in denar v vašem prodajnem procesu.

Socialna omrežja

Najnovejši spletni hit so zagotovo socialna omrežja, med katerimi na prvem mestu najdete Facebook, ki je postal močno prodajno orodje zaradi ogromne baze uporabnikov. Mtrgovina ima že pripravljene module za integracijo Facebook like, Facebook Share in Facebook Connect funkcionalnosti, na voljo pa je tudi ogromno drugih modulov za povezavo z ostalimi socialnimi omrežji, kot je npr. Twitter.

Izvoz izdelkov

Izvoz izdelkov na priljubljene slovenske primerjalnike cen je z uporabo sistema Mtrgovina enostaven. Vaš prodajni program lahko izvozite na portale Ceneje.si, SvetOglasov, LovecNaCene, Mimovrste, Enaa in ostale. Modul poskrbi za pravilen izpis podatkov, ki jih omenjeni portali nato lahko vključijo v svoj katalog. Z objavo prodajnega programa v katalogu primerjalnikov cen lahko svojo prodajo zelo povečate.

Varnost in zanesljivost

Mtrgovina je zgrajena po najnovejših varnostnih standardih in omogoča varno kupovanje in uporabo tako kupcem kot tudi upraviteljem spletne trgovine. Ker se zavedamo, da je delovanje Mtrgovine za vaš posel pomembno in da morajo biti podatki, ki jih posredujejo stranke med procesom nakupa varni, vam omogočamo tehnično podporo in vzdrževanje

Tehnična podpora

Vsako nedelovanje spletne trgovine za trgovca pomeni izgubo, zato vam ekipa tehnične pomoči Mtrgovine vedno stoji ob strani. Usposobljena skupina ljudi vam je na voljo 24/7, da vam pomaga rešiti težave v katerih se znajdete.

Vzdrževanje

Mtrgovina je sistem spletne trgovine, ki se konstantno nadgrajuje z novimi funkcionalnostmi in posodablja z varnostnimi popravki. Ekipa za vzdrževanje bo poskrbela, da bo imel sistem vaše spletne trgovine vedno nameščene najnovejše varnostne popravke ali pa da bodo popravki vsebine ali ostalih delov spletne trgovine vnešeni v vašo spletno trgovino. S sistemom Mtrgovina vam ne bo potrebno izgubljati dragocenega časa z urednikovanjem, pač pa se boste lahko posvetili samo prodaji.

Avtor:

Do sedaj je napisal 1 objav.

Odgovori